2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Kulcsár Edina nem akar torz énképet mutatni a mai fiataloknak!

Kulcsár Edina nem akar torz énképet mutatni a mai fiataloknak!

Sokan már a húszas éveikben kés alá fekszenek, mert a mai szépségideálnak mindenáron meg akarnak felelni. 2014-ben a Miss World szépségversenyen a világ második legszebb nőjének választott Kulcsár Edina, nem akar torz énképet mutatni a mai fiataloknak. Nagyon sokszor posztol Social Media felületein olyan képeket, amiken például egyáltalán nincs kisminkelve.

Hiszi, hogy a szépség nem sebészek által kreált dolog, sokkal inkább belülről fakad, ám ettől függetlenül volt, hogy ő maga is kés alá kényszerült. Soha nem ment volna plasztikai sebészhez, ha nem az egészsége vagy a vele született elváltozás kívánta volna meg. Kulcsár Edina nem szeretne olyan plasztikai műtéteket, amik a természetességgel szembe mennek, mint például szájfeltöltés, mellimplantátum és társai, de természetesen nem ítéli el ezeket sem, hiszen tudja, hogy sok nő számára önbizalom növelő hatással bírnak. Edina a botox kezelésekkel sem ért egyet, hiszen a mai világban számos olyan megoldás létezik, amivel egy kis odafigyeléssel az öregedés elébe lehet menni.
– A szépségápolásban is legjobbat és a legtermészetesebbet keresem mindig! Most egy kollagén alapú szépségkoktélt iszom, ami tényleg egy igazi kincs. Egyedisége nemcsak a nagyon magas kollagén-hialuronsav-elasztin hármasfogatban rejlik, de megannyi értékes vitamint is tartalmaz – árulta el Edina.

Fiatal kora ellenére tisztában van vele, hogy az idő felette sem áll meg, ráadásul azzal is számolnia kell, hogy modellként és ismert közéleti szereplőként gyakran szükséges sminkben megjelennie, így arcbőre gyakorlatilag állandó igénybevételnek van kitéve. Noha a trendek a plasztikai műtétek felé mutatnak, a szépségkirálynő-mentor nem tervez ilyesfajta szépészeti beavatkozást. Helyette naponta időt szakít a szépsége megőrzésére. Igyekszik felvenni a kesztyűt már most az öregedés ellen, hogy egy aprócska napi rutinnal sokáig megmaradhasson szépnek és fiatalosnak.

– Alapvetően nem vagyok híve a plasztikai műtéteknek. Nyilván más ügy, ha annak egészségügyi célja van, vagy olyan rendellenességgel születik valaki, akinél ez elkerülhetetlen. Talán még mondhatom magamra, hogy fiatal vagyok, így ha időben elkezdem a megelőzést, remélhetőleg sokáig nem is lesz szükségem ilyesfajta beavatkozásokra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek