2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kocsis Tibor énekes a Sztárportréban!

„Annak idején, miután 2011-ben megnyertem a tehetségkutató műsort, kb. fél évig beteg voltam a hangommal. Megfázásos valami volt rajtam, amiből nem bírtam kikeveredni.

Rám nehezedett egy nyomás, ami alapján azt éreztem, hogy innentől fogva az lesz a „munkakönyvemben” hogy énekes, és énekelni kell, ha beteg vagyok akkor is. Ez pszichésen hatott rám, és egy kicsit megijedtem ettől a helyzettől.

Felvettük az első dalokat a stúdióban, a Lásd a csodát című meg is jelent rögtön. Ezután gyakorlatilag úgy vettem fel a következő 3-4 dalt is, hogy nagyon beteg voltam – mai napig hallom azokon a dalokon.”

Egy gyógyító mondat:

„Malek Andrea volt az, aki azt mondta (nagyon hálás vagyok neki ezért) hogy ne szedjél durva gyógyszereket, ne kezdjél el azon agyalni, hogy mikor fogsz meggyógyulni, csak bízd magad a sorsra, a természetre, és ha kicsit betegen énekelsz egy koncerten, az is te vagy. Nekem ez az egy mondat így elég is volt. Azóta lazábban kezelem ezt.”

https://youtu.be/oLbuRAlOkeI

Forrás:https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek