2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kiss Gergely: Hálás lehetek a sorsnak

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó újszülött kislányáról mesélt

 Kiss Gergely mindig is szerencsés embernek tartotta magát, de mióta októberben megszületett harmadik kislánya, úgy érzi, a tenyerén hordozza a sors. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és felesége sokáig két gyermekre rendezkedett be, de egy-két éve úgy döntöttek, szívesen vállalnának egy harmadikat is. Így érkezett meg Olívia, akinek születése az egész család számára hatalmas öröm volt.

„Halmozom a jó dolgokat. Hálás lehetek a sorsnak, hogy ilyen szerencsével áldott meg” – mondta a sportoló.

Kiss Gergely azt is elárulta, hogy Olívia nagyon jó baba, és mindent visszaad a rengeteg szeretetből, ami körülveszi.

„Végtelenül nyugodt kislány, alig sír és csak akkor jelez, ha éhes” – tette hozzá.

A családi élet és a vízilabda mellett Kiss Gergelynek van egy harmadik szenvedélye is, ez pedig a Ford Mustang. A sportoló 2012 óta büszke tulajdonosa egy veterán autónak, idén márciusban pedig őt választották meg a Ford Mustang magyarországi nagykövetének. Nem csoda, hogy amikor lehetőséget kapott rá, hogy a VIASAT3-on futó Flúgos Futamban is beüljön a kultikus autóba, azonnal igent mondott.

„Nekem ez szinte hazai pálya volt, bár azért kicsit furcsa volt az anyósülésen ülni” – mondta az olimpiai bajnok az autós valóságshow-ról. „Bár nem én vezettem, de a feladatokban így is sokat tudtam segíteni a versenyzőknek, jó volt, hogy nem vallottunk kudarcot” – tette hozzá.

És hogy mi az, ami egy ilyen versenyben még egy háromszoros olimpiai bajnok édesapán is kifog?

„A fizikai feladatok nagyon jól mentek, de bevallom, amikor kereskedőként és szakácsként is helyt kellett állnom, már nem volt olyan könnyű dolgom. A csapatunkban senki nem tudott főzni, mégis az általunk sütött halat kellett árulnunk a szlovéniai Piran főterén. Nos, ez még nekem is újdonság volt, de nem sikerült rosszul: minden adag elfogyott” – mesélt az élményeiről Kiss Gergely.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek