2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Kirepültek a komfortzónából a gyönyörű műsorvezetők

Kirepültek a komfortzónából a gyönyörű műsorvezetők

Profi műrepülő pilótákkal repült Mádai Vivien és Lipcsei Betta

Nem mindennapi kihívás elé állította magát Mádai Vivien és Lipcsei Betta. A gyönyörű műsorvezetők minden félelmüket leküzdve csatolták be magukat a Red Bull Air Race profi pilótáinak gépeibe, hogy hihetetlen sebesség, erőhatás és persze izgalom mellett tapasztalják meg a műrepülés varázsát Tökölön. Vivi repülési félelmét szerette volna így leküzdeni, míg Bettát a különleges élmény csábította ki a versenysorozat budapesti futamát megelőző gyakorló napra.

Június 23-án és 24-én újra a világ legjobb műrepülői, a Red Bull Air Race pilótái veszik birtokba az eget   Világbajnokság klasszikus állomása, Budapest felett. A versenyzők nem csak a sebességet, a precizitást és az ügyességet képesek ötvözni, de vakmerő módon küzdenek a másodpercekkel és a rájuk nehezedő 10G-vel. Mindezt Mádai Vivien és Lipcsei Betta is megtapasztalhatta, hiszen nem mindennapi próbatétel elé álltak, és több száz kilométer/órás sebességgel száguldoztak a tököli reptér felett.

„Hazudnék, ha azt mondanám, hogy boldogan indultam a reptérre. Nem szeretek repülni, ezért többnyire a családdal is csak olyan helyszíneket választunk az utazásaink során, amit autóval is könnyedén megközelíthetünk. Ugyanakkor nagyon szeretek utazni, megismerni új helyeket, így nem volt kérdés, hogy ezt a félelmemet le kell küzdenem” – árulta el Mádai Vivien. „Erre a legjobb megoldás, ha nem csak feszegetem a határaimat, de teljesen át is ugrom őket. Egy profi műrepülővel repülni teljes mértékben kimeríti mindezt. Hihetetlen élmény volt!” – mesélte a csinos műsorvezető, akinek a magyar repülő legenda, Besenyei Péter is adott néhány tanácsot repülése előtt.

Mádai Vivien mellett Lipcsei Betta sem hagyta ki a lehetőséget, hogy szó szerint kirepülhessen a komfortzónájából. „Nem vagyok az az ember, akinek a bakancslistáján bungeejumping, ejtőernyőzés vagy a sziklaugrás szerepelne. Szeretek síelni, wakeboardozni, de sosem jutott eszembe, hogy valaha műrepülő pilótával, pilonok között repüljek több száz kilométer/órás sebességgel, miközben közel 10G erő nyomás nehezedik rám. Mindezt megtapasztalni egy óriási élmény volt számomra.”

A hétvégén Mádai Vivien és Lipcsei Betta is kilátogatnak a Red Bull Air Race fővárosban megrendezett futamára, hogy kisfiaiknak is megmutathassák, mivel repültek vagány anyukáik. A budapesti állomás egyben a versenysorozat felét is jelenti, így rendkívül izgalmas, kiélezett versenyre számíthatnak az érdeklődők.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek