2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Kesztyűs kézzel bántak egymással a sztárok

A Takarítás Világnapján hírességek segítettek a vakok iskolájában

Divatos ruhák, profi smink és menő bulik. Legtöbbször így láthatjuk a hírességeket, pedig a kulisszák mögött ők is csak emberek. Iszak Eszti, Debreczeni Zita, Nagy Alexandra és Peller Mariann ezúttal közösen ragadott gumikesztyűt, hogy Magyarország legnagyobb online takarítócégének jótékony kezdeményezéséhez csatlakozzon. A Takarítás Világnapja alkalmából a Vakok Óvodájának Általános Iskolájának és Szakiskolájának kitakarításában segédkeztek a sztárok, ahol az is kiderült, Iszak Eszti melyik furcsa szokásával mosolyogtatja meg lakótársát, Nagy Alexandrát.

Én a portörlést és a porszívózást nem bírom az allergia miatt, a huszadik másodperceben rosszul leszek és végem. Bármi mást szívesen megcsinálok, akár főzök is.” – mondta Eszti. „Talán egyetlen egy dolog van, amit nem szoktam még meg, hogy Eszti sokszor elhagyja a papírzacskókat a lakásban, de persze ezeken csak mosolygok, majd megfogom és kidobom.” – tette hozzá Alexandra.

 

Debreczeni Zita elmondta, számára a tisztaság alapvető fontosságú. „Ügyelek a környezetem tisztaságára, például rendkívül háklis vagyok arra, ha valaki eldobja szemetet vagy a cigaretta csikket az utcán. Ez egy zseniális kezdeményezés, óriási segítség az intézményben tanuló és élő vak gyermekek számára. Ismert emberként fontosnak tartom, hogy közreműködjek az ilyen jellegű pozitív akciókban” – osztotta meg Zita.

 

„A tiszta környezet minden ember számára fontos, de talán csak kevesen gondolnak bele, hogy a látássérültek esetében ez még inkább így van. Mivel ők többnyire a tapintás útján tájékozódnak, ezért különösen fontos, hogy valóban érezhető tisztaság vegye őket körül. Örülök, hogy részt vehettem a Rendi csapatának kezdeményezésében” – fogalmazott Peller Mariann.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek