2021. 08. 2. hétfő

Lehel
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Iszak Eszti és Dukai Regina a városligeti szurkolói zónába csábít!

Iszak Eszti és Dukai Regina a városligeti szurkolói zónába csábít!

Ezen a nyáron a foci összehozta az országot!

A közös meccsnézés nemcsak az igazi futballfanatikusoknak tartogatott izgalmakat: a fociünnep összekovácsolta az országot, nap mint nap együtt szurkoltunk kedvenceinknek. Az idegőrlő olasz-spanyol Eb elődöntőre a két gyönyörű műsorvezető, Iszak Eszti és Dukai Regina is kilátogatott a városligeti szurkolói zónába, ahol többek között a szurkolás közösségi erejéről meséltek. A szenzációs hangulatnak szerencsére még bárki részese lehet a mindent eldöntő vasárnapi mérkőzés estéjén.

 

A Puskás Arénában megrendezett bravúros meccsek mellett a városligeti szurkolói zóna óriáskivetítőin is végigkísérhettük az Eb legizgalmasabb összecsapásait, amelyek a futballszeretők mellett a laikusokat is emlékezetes pillanatokkal örvendeztették meg. Iszak Eszti az elmúlt bő három hét során többször is feltűnt a szurkolói zónában, az Európa-bajnokság övezte atmoszféra számára is felejthetetlen pillanatokat okozott. „A sporteseményeknek a laikusok – köztük én is – főként a buli részét élvezik. A szurkolói zónába már a magyar-német mérkőzésre is kilátogattam, amely az egész országnak életre szóló élményt jelentett” – emlékezett vissza a modell-műsorvezető, aki kiemelte, hogy a meccsnapokon mindenki számára garantált a szórakozás. „Ha épp nem vagyunk fanatikus fociszurkolók, akkor is fantasztikusan érezhetjük magunkat a Városligetben!”

 

Dukai Regina ugyan nem tartja magát futballszakértőnek, de a jó zenék, a hangulat és a barátságos légkör őt is magával ragadta a Városligetben. „Az országnak kellenek a hasonló jellegű események, amelyek összehozhatnak bennünket” – nyilatkozta a műsorvezető. „A szurkolói zónában sem csak focidrukkerekkel találkozhatunk, hanem nemtől és kortól függetlenül mindenki kilátogathat, aki egy felejthetetlen közösségi élménynek lenne a részese.”

 

Lassan az európai fociünnep végéhez közeledünk, a mindent eldöntő összecsapás azonban még hátra van: július 11-én kiderül végre, hogy ki emelheti magasba a hőn áhított Európa-bajnoki trófeát, így garantáltan izgalmakban gazdag vasárnap estének nézünk elébe.

A képek forrása: ODPictures Art Studio

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Judy hálás a sorsnak, hogy lánya nem mindenben ütött rá. Az egyik ilyen az alkatuk, igaz újabban Judynak sincs gondja a megjelenésével, hiszen egy tud…
Fantasztikusan érzi magát Bay Éva: a 68 éves tévés legenda testileg és szellemileg is kirobbanó formában van. Amióta egy gyógynövénykeverék segítségév…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum