2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Iszak Eszti és Dukai Regina a városligeti szurkolói zónába csábít!

Iszak Eszti és Dukai Regina a városligeti szurkolói zónába csábít!

Ezen a nyáron a foci összehozta az országot!

A közös meccsnézés nemcsak az igazi futballfanatikusoknak tartogatott izgalmakat: a fociünnep összekovácsolta az országot, nap mint nap együtt szurkoltunk kedvenceinknek. Az idegőrlő olasz-spanyol Eb elődöntőre a két gyönyörű műsorvezető, Iszak Eszti és Dukai Regina is kilátogatott a városligeti szurkolói zónába, ahol többek között a szurkolás közösségi erejéről meséltek. A szenzációs hangulatnak szerencsére még bárki részese lehet a mindent eldöntő vasárnapi mérkőzés estéjén.

 

A Puskás Arénában megrendezett bravúros meccsek mellett a városligeti szurkolói zóna óriáskivetítőin is végigkísérhettük az Eb legizgalmasabb összecsapásait, amelyek a futballszeretők mellett a laikusokat is emlékezetes pillanatokkal örvendeztették meg. Iszak Eszti az elmúlt bő három hét során többször is feltűnt a szurkolói zónában, az Európa-bajnokság övezte atmoszféra számára is felejthetetlen pillanatokat okozott. „A sporteseményeknek a laikusok – köztük én is – főként a buli részét élvezik. A szurkolói zónába már a magyar-német mérkőzésre is kilátogattam, amely az egész országnak életre szóló élményt jelentett” – emlékezett vissza a modell-műsorvezető, aki kiemelte, hogy a meccsnapokon mindenki számára garantált a szórakozás. „Ha épp nem vagyunk fanatikus fociszurkolók, akkor is fantasztikusan érezhetjük magunkat a Városligetben!”

 

Dukai Regina ugyan nem tartja magát futballszakértőnek, de a jó zenék, a hangulat és a barátságos légkör őt is magával ragadta a Városligetben. „Az országnak kellenek a hasonló jellegű események, amelyek összehozhatnak bennünket” – nyilatkozta a műsorvezető. „A szurkolói zónában sem csak focidrukkerekkel találkozhatunk, hanem nemtől és kortól függetlenül mindenki kilátogathat, aki egy felejthetetlen közösségi élménynek lenne a részese.”

 

Lassan az európai fociünnep végéhez közeledünk, a mindent eldöntő összecsapás azonban még hátra van: július 11-én kiderül végre, hogy ki emelheti magasba a hőn áhított Európa-bajnoki trófeát, így garantáltan izgalmakban gazdag vasárnap estének nézünk elébe.

A képek forrása: ODPictures Art Studio

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek