2021. 08. 4. szerda

Domonkos, Dominika
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

Istenes Bence focival gyógyul!

A műsorvezető a városligeti szurkolói zónában hangolódott a magyar válogatott utolsó csoportmérkőzésére

 

 

 

 

 Sorsdöntő összecsapás várt a magyar válogatottra a labdarúgó Európa-bajnokság utolsó csoportmérkőzésén Münchenben, ahol a nemzeti tizenegy Németország legjobbjaival mérkőzött meg a továbbjutásért. A rangadóhoz méltóan Náksi Attila elhozta a városligeti szurkolói zónába a soha véget nem érő éjjelt, és a labdarúgásért egyaránt rajongó Istenes Bence is a helyszínen hangolódott az esti mérkőzésre.

 

A nyári hőség ellenére több ezren gyűltek össze június 23-án a városligeti szurkolói zónában, hogy az E csoport utolsó, délutáni mérkőzéseivel hangolódjanak az esti Magyarország-Németország rangadóra. Náksi Attila igazi nosztalgiahangulatot varázsolt a lelkes drukkereknek: felcsendült a válogatott nem hivatalos himnusza, Az éjjel soha nem érhet véget. A magyarokkal egyidőben este 9 órakor az F csoport másik zárómérkőzésén Franciaország csapott össze Portugáliával, méghozzá Budapesten, így ezúttal a francia és a portugál drukkerek vonulhattak a Hősök terétől a Puskás Arénába.

 

Istenes Bence is a városligeti szurkolói zónában hangolódott a Magyarország-Németország mérkőzésre. „Ez egy társasági élmény a szurkolók számára, és nagyon jó, hogy Budapesten is kapunk belőle egy szeletet. Igazi stadionhangulat van itt!” – mondta el a népszerű műsorvezető, aki vállsérülése miatt eddig javarészt otthonról követte az Eb meccseit. „Még nem merek nagyon tömegbe menni a sérülésem miatt, de a Magyarország-Franciaország mérkőzésen kinn voltam a stadionban, és elképesztő érzés volt, ahogy hatvanezer ember együtt énekelte a himnuszt. Jó volt megélni, hogy a foci mit tud adni” – tette hozzá Istenes Bence, aki annyira jól érezte magát a szurkolói zónában, hogy több drukkerrel együtt dalra fakadt, ezzel buzdítva a válogatottat a magyar-német rangadó előtt.

 

A hazánk számára sorsdöntő mérkőzés idejére a városligeti szurkolói zóna teljesen megtelt, és 11 ezer ember figyelte lélegzet-visszafojtva a németekkel való küzdelmet, amely során a magyarok sokáig vezetésre álltak. A meccs végül döntetlenre végződött és a német csapat jutott tovább a nyolcaddöntőbe, ám a magyar drukkerek ismét bizonyították, hogy szurkolásban ők az elsők, és éjfélig tartó bulival ünnepelték a nemzeti tizenegyet.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Judy hálás a sorsnak, hogy lánya nem mindenben ütött rá. Az egyik ilyen az alkatuk, igaz újabban Judynak sincs gondja a megjelenésével, hiszen egy tud…
Fantasztikusan érzi magát Bay Éva: a 68 éves tévés legenda testileg és szellemileg is kirobbanó formában van. Amióta egy gyógynövénykeverék segítségév…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum