2022. 05. 17. kedd

Paszkál
1 EUR 386 HUF
1 GBP 454 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Isten áldotta tehetség vagy, de nem tehetsz róla.

Isten áldotta tehetség vagy, de nem tehetsz róla.

Oszvald Marika: “Édesapám azt mondta nekem: Marikám, te egy Isten áldotta tehetség vagy, de nem tehetsz róla. Ezt azért mondta, hogy maradjak mindig szerény, és hálás.

Felvilágosítottak a szüleim, azt mondták: Marika, benned akkora hév van, hogy ha a színpadra kerülsz, és nem leszel sikeres, akkor  te egy boldogtalan ember leszel. Én azt mondtam: dehogy leszek boldogtalan, fent fogok állni a színpadon, a fény majd rám szegeződik, gyönyörű ruha lesz rajtam, szól majd a szép zene, ott állok majd a hatodik sorban a kórusban, nekem az is boldogság lesz. Nálam így indult.

Gyermekként a tetszeni vágyás volt bennem, de már egész pici koromban is. Mindenkinek tetszeni akartam, és ezért énekeltem már 4-5 éves koromban. 7 évesen már a Pillangókisasszony nagyáriáját énekeltem, mert azt hallottam otthon.

Apukám 20 opera főszerepet énekelt el, csodálatos hangja volt. Csodálatos ember volt, nagyon jó apa volt, tökéletes volt. Anyukám is tökéletes volt. Apukám azt mondta, hogy anyukám még tehetségesebb volt mint én. Nagyon nagy szeretetben voltak, és a családunk is.

Túlzás amit mondok, de én úgy érzem, hogy minden ember a testvérem. Tehát minden ember lehetne a családtagom, valahogy mindannyian egy tőről fakadunk.”

https://youtu.be/H_ErDBTwCMw

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sztárok eltitkolt fotói
Mindenkinek vannak olyan fotói amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba, hogy aztán soha többet ne jöjjenek szembe.       …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum