2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Így látja magát Fördős Zé 5 év múlva

Bloggerként kezdte, ma azonban már az egyik legsikeresebb főzősműsor házigazdája és, bár sosem dolgozott étteremben, mégis kisujjában van a gasztronómia. Fördős Zéről van szó, aki a Morning Show péntek reggeli adásának sztárvendége volt. A Class FM műsorvezetőinek többek között arról mesélt, hogyan izzasztotta meg a hírességeket a konyhapult mögött, és a bakancslistáján melyik álma mellé kerül pipa hamarosan.

Ahogyan azt a Class FM hallgatói már megszokhatták, a Morning Show műsorvezetői, Pataki Zita, Stohl András és Janklovics Péter minden hétköznap reggel egy-egy ismert embert lát vendégül az adásban. Ezúttal Fördős Zé csatlakozott a csapathoz, aki gasztrobloggerként csöppent az ország egyik legismertebb főzősműsorába, ahol hírességek is versenybe szálltak, hogy lenyűgözzék őt és társait.

„Mindig nagyon izgalmas azt látni, hogy a kamerák, a zsűri és a műsor légköre mit hoz ki a versenyzőkből. A hírességek esetében ez még inkább érdekes, hiszen ilyenkor akaratlanul is megmutatják valódi arcukat. Azt látni, hogy Kálmán Olga éppen azon izgul, mikor pirul végre üvegesre a hagyma, az számomra egy feledhetetlen élmény marad. Számos ilyen emberi pillanatnak lehettünk szemtanúi a Konyhafőnok VIP forgatása során” – mesélte Fördős Zé.

A Morning Show adásában a gasztroguru bakancslistája is szóba került, és egy igazán meglepő tervére derült fény. „Évek óta siklóernyőzöm, ez egy óriási szenvedély az életemben, de szeretném magam másban is kipróbálni. 5-6 év múlva meg akarom mászni a Mount Everestet, ami első hallásra nekem is vadul hangzik, de ezzel és az ehhez szükséges tudás megszerzésével már komolyan elkezdtem foglalkozni, így bízom benne, hogy kipipálhatom majd ezt is a bakancslistámon” – árulta el Zé.

A Class FM Morning Show teljes adása, elérhető a classfm.hu/replay oldalán, ahol többek között az is kiderül, milyen állatról kapta becenevét Fördős Zé.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek