2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Így készül a karácsonyra a Miss Balaton királynője

Így készül a karácsonyra a Miss Balaton királynője

Tóth Lilla Hanna titkos fegyvere a karácsonyi készülődésben

Tóth Lilla Hanna élete fenekestől felfordult azóta, hogy 2018 augusztusában a fejére került a Miss Balaton korona. Számos modellmunkát és néhány igazán izgalmas hónapot tudhat maga mögött, így már alig várja, hogy az ünnepeket szeretteivel és egy kis pihenéssel töltse. A fiatal szépség már teljesen ünnepi hangulatban van, a karácsonyi készülődésben pedig ezúttal hatalmas segítsége is akad.
Nem kérdés, hogy decemberben már mindenki ünnepi hangulatban van, de akadnak olyanok is, akiket még ennél is korábban magával ragad a karácsony szelleme. Köztük van Tóth Lilla Hanna, a Miss Balaton 2018-as királynője, aki már novemberben ünnepi fényekbe borította otthonát, de nem csak a lakásból, a királynői cím mellé járó új autójából sem hiányozhat a megfelelő dekor.
„Nagyon szeretem ezt az időszakot és nekem jellemzően mindig egy picivel korábban kezdődik az ünnepre hangolódás. Mivel gyerekként katolikus iskolába jártam, így az adventi időszak mindig is különleges volt számomra, a hagyományos vasárnapi gyertyagyújtás azóta sem maradhat el. Így természetesen adventi koszorú időben az asztalra kerül, de minden apróságot bevetek, hogy egy pillanatra se kerüljön el az ünnepi hangulat. Így például az új autómban is van egy kis harang és egy karácsonyi illatosító” – árulta el Hanna, aki idén kényelmesen indulhat útnak, hogy beszerezzen mindent az ünnepekre. „Egész évben szeretem saját magam elkészíteni az éppen aktuális dekorációt a lakásban vagy az ajándékokat a szeretteim számára, így ez most sem lesz másképp. Emellett a karácsonyi sütemények elkészítése is minden évben az én feladatom, szeretek ilyenkor igazán kitenni magamért, így nem kevés hozzávalóval fogom megpakolni az autót” – mesélte a fiatal szépség.
A Miss Balaton 2018 királynője pedig nem csak az ünnepeket várja mindennél jobban, de a tavaszt is, hiszen párjával karácsonykor egy közös külföldi utazással lepik meg magukat.       

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…