2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF
csoportkep 2

Horváth Éva a Balatonon castingolt

csoportkep 2Nyári forróság és gyönyörű lányok. Balatonfüred adott otthont a Miss Balaton 2017 első castingjának, ahol a top 60 lány állhatott a zsűri elé. Idén Epres Panni, Iszak Eszti és Seres Attila foglalt helyet a bírák székeiben, akik nem csak a külső adottságokat, de a lányok személyiségét és kisugárzását is figyelték. A castingon Horváth Éva versenykoordinátor is ott volt, hogy segítse a lányok felkészítését.

Forró nyári napsütésben vette kezdetét a Miss Balaton 2017 előválogatója Balatonfüreden. Az első castingra a top 60 lány volt hivatalos, akiket a verseny trénerei láttak el hasznos tanácsokkal. Dobó Ági, Polgár Kriszti, Marton Adrienn és Magony Szilvi többek között a magabiztos megjelenésben segítették a versenyzőket, hogy utána a zsűri előtt bizonyítsák, ott a helyük a versenyen.

Az első castingon Horváth Éva is részt vett, aki kisfia mellől érkezett a válogatóra, hogy köszöntse az idei jelentkezőket. „Az elmúlt években a Miss Balaton az életem részévé vált, ezért nem volt kérdés, hogy most is ott legyek. Idén negyedik alkalommal kísérem végig a versenyt, az első castingokat pedig mindig nagy izgalommal várom, hiszen ekkor találkozunk először személyesen a lányokkal” – mondta Éva.

A második castingra júliusban kerül majd sor, ahova a zsűri által kiválasztott 22 lány jut tovább, de a Miss Balaton Facebook oldalán a közönség is leteheti majd voksát kedvence mellett és további két lányt juttathat a következő fordulóba.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Janza Kata és kisfia
Egész életében vagány anyuka volt Janza Kata! A színésznő sosem a kanapén üldögélő szülők táborát erősítette, fiával minden sportot kipróbált. Kata a …

További cikkek