2022. 07. 6. szerda

Csaba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 475 HUF

HOPPÁ! Így bukott le Ganxsta Zolee

Tetoválásai árulták el a „salsa királyát”

Egy rejtélyes, tetovált dalos pacsirta táncművészeket is megszégyenítő mozgás kíséretében énekelt a Comedy Central heti feladványában. Az elmúlt napokban lázasan találgatták a humorcsatorna rajongói, hogy vajon ezen a héten ki énekelhette a Family Guy főcímdalát a zacskó rejtekében? Végül utánozhatatlan hangja mellett főleg tetoválásai árulták el a Zacskós Énekes negyedik versenyzőjét, aki nem volt más, mint Ganxsta Zolee!

 

 

A magyar rap fenegyereke fanatikus Family Guy rajongó, ezért nem volt nehéz meggyőzni őt, hogy a sorozat új, 19. szezonjának beharangozása érdekében ismét mókásra vegye a figurát! A korábban a Comedy Cental Tömény történelem című műsorában ittasan sztorizgató Döglégy most a Family Guy fülbemászó főcímzenéjének magyar verzióját adta elő egy papírzacskóval a fején, a humoros produkciót pedig Lengyel Tamás színész konferálta. Azonban a változatos díszlet és a jelmezek forgataga sem tudta összezavarni a szavazókat, akik szinte kivétel nélkül jól tippelték meg, hogy Ganxsta Zolee dalolt a zacskó alatt!

 

A Zacskós Énekesben tíz héten keresztül Family Guy rajongó híres zenészek és színészek énekelnek a papírzacskó rejtekében, hogy ezzel hívják fel a figyelmet kedvenc sorozatuk 19. évadjának indulására. A játék során péntekenként kerül fel a Comedy Central Facebook-oldalára a feladvány, így a rajongóknak egy bő hétvégjük van arra, hogy kitalálják, ki dudorászik a zacskó alatt? Az ő kilétükre azonban csak hétfőnként derül fény.

Family Guy 19. évad 7. és 8. epizód június 12-én, szombaton 21.55-től, magyar szinkronnal, a Comedy Central műsorán!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kérdés: Oszvald Marika
70 évesen is fiatalokat megszégyenítő tempóban éli az életét Oszvald Marika. A szubrett rengeteg színházi munkája végeztével sem pihen, kaszát-kapát r…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum