2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Görög Zita: „20 éve erre a pillanatra várok!”

Görög Zita: „20 éve erre a pillanatra várok!”

Görög Zita műsorvezető és kedvese, a huszonkétszeres magyar válogatott futballista Laczkó Zsolt többezer drukkerrel hangolódott a városligeti szurkolói zónában hazánk labdarúgó válogatottjának második csoportmeccsére – a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

 

 

„1998-ban volt szerencsém Párizsban végignézni, ahogy a francia válogatott nyert a hazai rendezésű világbajnokságon. Velük együtt ünnepelhettem, ami meghatározó élmény volt számomra. Azóta vártam, hogy egyszer Magyarországra is eljusson ez a hangulat, a hazai pálya öröme, valamint, hogy együtt szurkolhassunk a nemzeti csapatunk sikeréért” – nosztalgiázott Görög Zita. A műsorvezető elmondta, hogy a szurkolói zóna az a hely, ahol fantasztikus körülmények között, méltó módon meg lehet ünnepelni az olyan különleges pillanatokat, mint a hazai meccsek, akárcsak a szombati Franciaország elleni mérkőzésen szerzett találat, amely eufórikus hangulatot váltott ki a városligeti szurkolói zónába kilátogató drukkerekből.

Laczkó Zsolt huszonkétszeres magyar válogatott labdarúgót a szurkolók lelkesedése ragadta magával: „A szurkolói zóna atmoszférája és az itteni körülmények előrevetítik, hogy a jövőben is biztosan rendezünk még ilyen eseményt” – mesélte.

A páros egyetértett abban, hogy a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság a magyar labdarúgó válogatott és a szurkolók számára is fontos mérföldkő, és nagyon szeretnék, ha a jövőben is hasonló élményeket élhetnének át a szurkolókkal közösen, mint a szombati Magyarország-Franciaország Európa-bajnoki mérkőzés.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek