2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Golfparadicsomban töltötte első szabad estéjét Horváth Éva

Golfparadicsomban töltötte első szabad estéjét Horváth Éva

Idén augusztusban ismét egy gyönyörű lány fejére kerül a Miss Balaton koronája. A 2019-es verseny 12 döntős szépsége az elmúlt napokban a festői szépségű Zala Springs Golf Resort-ban kezdte meg a felkészülést a fináléra, ahol mentoraik segítségével gyakorolhattak a versenyre. A lenyűgöző környezetben eltöltött néhány napra Horváth Éva is csatlakozott a csapathoz, aki kisfia születése óta most először töltötte az éjszakát Kristóf nélkül.

Igazi golfparadicsomban kezdte meg a felkészülést az augusztusi finálére a Miss Balaton 2019 tizenkét döntős szépsége. A néhány napos tréningnek a Zala Springs Golf Resort adott otthont, ahol a lányok és mentoraik számára minden adott volt, hogy maximális figyelemmel és kényelemben készülhessenek a döntőre. Természetesen erről a pár napról a verseny koordinátora, Horváth Éva sem hiányozhatott.

„Ez volt az első alkalom, hogy Kristóf nélkül töltöttem az éjszakát. Kicsit izgultam emiatt, és kíváncsian vártam reggel hány üzenet vár majd a telefonomon, de nem volt semmi. Nagyon élvezték apukájával a fiús estét, még a szokásos esti tánc is megvolt. Nagy megkönnyebbülést jelentett, hogy tudtam, otthon minden rendben, hiszen közeledik a verseny és így maximálisan a döntős lányok felkészítésére tudtam koncentrálni” – árulta el Éva.

Az augusztusi fináléig már kevesebb mint egy hónap maradt, így a Miss Balaton csapata minden percet megragadott arra, hogy a lányokból a maximumot hozza ki. Éva mellett Lipcsei Betta, Horváth Cintia, Kis Barbara és Bertók Fruzsi is hasznos tanácsokkal látták el a szépségeket, nem csak a versenyre, de az azt követő mindennapokra vonatkozóan is, legyen szó a tudatos étkezésről, a social media világának buktatóiról vagy a stílusos megjelenésről.

A tréningek mellett videóforgatás és egy profi fotózás várt a versenyzőkre. A tizenkét gyönyörű lány a festői környezetben állt modellt Ajkai Dávid kamerája előtt. A döntős szépségekről készült képeket pedig hamarosan a nagyközönség is láthatja.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek