2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Ganxsta Zolee is beszólt Deák Kristóf új sorozatában

Ganxsta Zolee is beszólt Deák Kristóf új sorozatában

A rap fenegyereke is szerepel az Eszméletlen című fekete komédiában

A Mindenki című Oscar-díjra jelölt rövidfilm rendezőjének legújabb alkotásában a magyar rapper, Ganxsta Zolee is szerepet kapott. A Paramount Channel filmcsatornán február 24-én debütáló Eszméletlen című minisorozat szokatlan élethelyzetet mutat be morbid komikummal fűszerezve: egy kómás beteg mindennapjait ismerjük meg, aki mindent lát és hall, de csípős megjegyzéseit kénytelen monológként magába folytani.

A rövidfilm kategóriában Oscar-díjra jelölt Mindenki rendezője, Deák Kristóf újabb alkotással lepi meg a nézőket. Az Eszméletlen című fekete komédiasorozatot elsőként a Paramount Channel filmcsatorna műsorán láthatja a közönség február 24-től, amelyben Ganxsta Zolee is feltűnik majd az egyik jelenetben.

„A minisorozatban saját magamat játszottam egy nagyon rövid jelenetben. Két mondtat volt a szerepem, de ahogy ott álltam az agyonfáslizott férfi ágya fölött, és láttam, hogy szegénynek kilóg a haja a kötés alól, improvizáltam, és azt mondtam neki, hogy olyan hajad van, mint Tintinnek. A készítőknek annyira tetszett ez a beszólás, hogy megtartották” – mesélte nevetve a rapper, aki nagyon élvezte a forgatást, a vidám társaságot és a közös munkát Deák Kristóffal.

A 3-4 perces, rövid részekből álló sorozat főszereplője Géza, aki talpig befáslizva fekszik kómában. Csendben figyel, mindent lát és hall, még azokat a borzasztó dolgokat is, amelyekkel látogatói és a kórház személyzete elhalmozzák. Az eredetileg tíz epizódosra tervezett szériában több, mint negyven szereplő megfordul majd, többek között olyan ismert személyek is, mint Ganxsta Zolee. „Megtisztelő, hogy rám gondoltak. Szívesen teszek eleget filmes és színházas felkéréseknek, habár nem ez a fő profilom, de nagyon élvezem” – mondta a rapper, aki reméli, ő sosem kerül majd hasonló paradox szituációba.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek