2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Férfias szakmákat űznek az idei Anyuka Szépe nyertesei

Férfias szakmákat űznek az idei Anyuka Szépe nyertesei

Idén online hirdették meg az Anyuka Szépe versenyt, ahol több száz jelentkezőből választották ki azt a két legszebb anyukát, akik képviselhetik Magyarországot a nemzetközi versenyeken.


A vírusra való tekintettel – rendkívüli módon – online változatban került megrendezésre az Anyuka Szépe verseny.

„Több mint 700 édesanya jelentkezett az ország számos pontjáról, ez a szám még minket is meglepett. A zsűrivel úgy döntöttünk, hogy összesen 10 anyukát hívunk meg egy forgatásra, ahol a két legcsinosabb hölgyet díjazzuk. Azért is kettőt, mert 2021-ben két világverseny lesz, szinte egy időben. Az egyik Dubaiban, a másik pedig Szingapúrban. Így mind a két megmérettetésre tudunk magyar anyukát küldeni” – mondta Bartalovics Ildikó, versenyigazgató.

Győzelem a tragédia árnyékában

A két győztes sokban hasonlít egymásra: egyforma magasak, 40 év körüliek, csinosak, szépek és mind a ketten meglehetősen férfias szakmában mozognak. Csákó Tünde sikeres üzletasszony, egy autóalkatrész üzletnek a vezetője, amit a nemrég elhunyt férje után kellett átvennie. A sok munka mellett mégis jutott ideje felkészülni a versenyre is.

„Nagy kihívás számomra most a munkám. Három lányom van, akik nemrég elvesztették az édesapjukat. Miattuk is fontosnak éreztem, hogy tovább tudjam vinni a férjem munkásságát. A szépségverseny pedig amolyan figyelemelterelés volt. Két lányom is indult a Little Miss World Hungary-n és ez adta az ötletet, hogy én meg miért ne induljak el az Anyuka Szépe versenyen… Szeretem az öltözködést, a szép sminket, a csinos frizurát, jó érzés, mikor nőnek érezhetem magam” – mesélte Csákó Tünde, aki azt is elárulta, hogy nagyon meglepődött, amikor a zsűri azt ő nevét mondta ki.

„Nem számítottam rá, mert én másokat tartottam esélyesnek, de ebből is látszik, hogy a szépség mennyire szubjektív dolog. Most itt a következő feladat, felkészülni a nemzetközi versenyre, mert szeretném sikeresen képviselni Magyarországot, Szingapúrban” – tette hozzá büszkén az anyuka.

„A lányom adta a kapaszkodót”

A másik győztes Szabó Melinda lett, aki a rendőrségnél dolgozik az oktatási központban, de emellett bőrápolási tréningeket is tart. Melinda 4 éves kislánya, Bianka szintén indult a gyerekszépségversenyen, és ezen felbátorodva döntött úgy a fiatal anyuka, hogy ő is kipróbálja magát.

„Annyira izgultam, hogy mikor ki kellett menni a színpadra Biankával közösen, akkor nem is én fogtam az ő kezét, hanem inkább ő az enyémet. Kapaszkodó volt a lányom. Pedig először nem is vettem komolyan a versenyt, úgy éreztem nincs is esélyem. Férfiak között dolgozok, annyira nem foglalkozok a divattal, persze szeretek én is szép ruhákba bújni. Nem tartom magam különösen szépnek ezért is könnyeztem meg, amikor kimondták a nevem. Az pedig különösen jó érzés volt, hogy láttam, a lányom milyen büszkeséggel néz rám” – árulta el Melinda.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek