2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Dobrády Ákos a Sztárportréban!

„Huszonéves voltam, amikor azokat a dalokat írtam, amelyek olyan sikeresek lettek, hogy húsz év után is tömegek jönnek a koncertekre. Fiatal voltam, teljesen más életérzésben, és zsigeri alapon jöttek ezek a dalok. A könnyedségüket tekintve, egy nyári slágernek készültek, de most már több olyan van, amelyikre azt lehet mondani, hogy örökzöld.

 Ha leülök most dalt írni, akkor egészen más zenei és szöveg gondolatok jutnak eszembe, amelyeknek már semmi köze a TNT-hez. Leülhetek úgy, hogy csinálok olyat, de az már nem lenne igazán eredeti.

A TNT dübörög. Amikor eljön a közönség, akkor lehetne új dalokat játszani, de őket igazából nem ez érdekli, hanem azok a dalok, amelyek a fiatalkorukat jelentik, amiket megszerettek, amik a slágerek.

Minden évben felmerül, hogy majd egy-két dalomat szólóban megcsinálom, de az elmúlt 4-5 évben a TNT mellett, minden a Kicsi Gesztenye Klubról szólt. Talán egyszer sor kerül majd arra, hogy azokat a dalokat, amelyeket összegyűjtöttem, vagy odaadom másoknak, vagy saját magam megvalósítom egy szóló project keretein belül.

Szerintem mi most arra vagyunk ítélve, jó értelemben, és nagy örömünkre, hogy még legalább 10-15 évig menjünk bulikat csinálni.”

https://youtu.be/uF6stzvYaEc

További részletek a beszélgetésben: https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek