2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Csonka András vallott családról, szerelemről és legnagyobb félelméről

Csonka András vallott családról, szerelemről és legnagyobb félelméről

Énekes, színész és műsorvezető; az ország Picije. A Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának hétfői vendéglátója Csonka András lesz. A népszerű színész budai otthonában mesél őszintén életéről, mindennapjairól, érzelmeiről, sőt, azt is megtudhatjuk, mit rejteget a hálószobájában. Ezt követően néhány izgalmas közös program következik, majd a nap végén a stáb a Játékszínbe is elkíséri Bandit.


Bencze Attila és Csonka Pici a napot a színész gyönyörű otthonában, egy közös kávéval indítják. Megtudhatjuk, a házigazda hogyan készíti legendás tojásrántottáját, amelynek receptjét megosztja a nézőkkel is. Közben mesél pályájáról, a kezdetektől napjainkig. Elárulja, hogy a színészi karrierje elején nagy rizikót vállalt a Família Kft.-vel, színházi szerződését bontotta fel ugyanis azért, hogy szerepelhessen a sorozatban. Többek között az is kiderül, mennyire fontos számára a közönség szeretete, és hogyan tudja egymással összeegyeztetni azokat az időszakokat, amikor például négy premierje van bő két hónap leforgása alatt.  

Pici a privát szférájába is betekintést enged, például megmutatja az ágya feletti álomfalat, amelyen körbeveszi a múlja; a barátok, a család, és mindenki, aki fontos számára. Megtudhatjuk milyen, amikor szerelmes, illetve, hogy egyáltalán volt-e valaha igazi, mindent elsöprő szerelem az életében. De nyíltan beszél legnagyobb félelméről, az elmúlásról, illetve az odavezető útról is.

A nap egy bevásárlóközpontban folytatódik, ahol Pici igen gyakran megfordul, és mint kiderül: szinte nincs olyan bolt, ahol ne ismernék személyesen. A nap zárásaként egészen a Játékszín ügyelőpultjáig kísérik a kamerák. A stáb itt öltözőjébe is bekukkant, ahol Bandi az esti, Hazudj inkább, kedvesem című előadás előtt készülődik.

Ki buzdította Csonka Picit anno, hogy bontsa fel színházi szerződését és szálljon be az addig itthon még teljesen ismeretlen műfajú Família Kft. című sorozatba? Tart-e attól, hogy a fiatalabb pályatársak elfoglalják a helyét? Miért fontos számára szakmai téren és magánéletben egyaránt a függetlenség? Minden kiderül a Bencze házhoz megy legújabb, hétfő esti adásából!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bódi Margó és Guszti Egyiptomban töltötték két hét szabadságukat. A sztárpár utazása nem sokkal az indulás előtt is kérdéses volt, a nehezen összejött…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum