2021. 10. 24. vasárnap

Salamon
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • Balázs Klári: nem akartam úgy élni, mint a szüleim

Balázs Klári: nem akartam úgy élni, mint a szüleim

Korda Gyuri 34 év után újra elvette szerelmét

Balázs Klári és Korda György szerelme újabb mérföldkőhöz ért, 34 évvel első esküvőjük után most újra örök hűséget fogadtak egymásnak. Klárika szerint kettőjüket tényleg csak a halál választhatja el, hosszú házasságuk titka pedig az, hogy nem játszanak szerepeket és még egy ártatlan flörtöt sem engednek meg maguknak.

Kordáék második lagzija jóval lazábbra sikerült mint az „eredeti”, első esküvőjük ugyanis pont egy amerikai-kanadai turné után néhány nappal zajlott. „Feszült voltam, szinte semmit nem is ettem aznap, és egy pohár pezsgővel jártam körbe koccintani a vendégekkel – a nap végére majd’ leszakadt a lábam!”- mesélte Balázs Klári. A második lakodalmuk viszont – amelyet a VIASAT3 kamerái végigkövettek – rendkívül laza és felhőtlen hangulatban telt. „A ceremóniamesterünk szenzációs hangulatot csinált, és a vendégek is nagyon lazák, jókedvűek voltak. Hajnali háromkor még buliztunk. Megható volt, hogy ugyanaz a tanú ült mellettem mint anno 34 éve. Sajnos sok barátunk már nem ünnepelhetett velünk”- mesélte az énekesnő. A lagzi pillanatait a nézők a Négy esküvő mai epizódjában láthatják.

„Az első esküvőt azt tette különlegessé, hogy 250 vendég volt jelen, köztük pályatársak, színészek, újságírók, sportolók – óriási csemege lett volna a bulvárnak!”- emlékezett vissza Klári az 1982. július 21-i menyegzőre. Celebekből ez alkalommal sem volt hiány, hiszen olyan hírességekkel bulizott hajnalig a friss házaspár, mint Bódi Guszti és felesége, Margó, Csocsesz, Horvát János televíziós újságíró, vagy Harsányi Levente, aki egyben Gyuri bácsi tanúja is volt. Klári hozzátette, a mostani esküvőn végig büszkeséggel töltötte el, milyen nagy utat jártak meg férjével. „Akadtak nehéz idők, amelyekről a nagyközönség talán nem is tud. De együtt tudtunk maradni. Soha fel sem merült, hogy külön folytatnánk. Teremtő páros vagyunk, a szakmai és a privát életben is, ez ad egy biztonságérzetet”- osztotta meg Klári. Tisztában van vele, hogy talán giccsesen hangzik, ezért fél is megosztani, de a férjével nem tudnak egymás nélkül létezni. „Mondtam is Gyurinak, bennünket csak a halál választhat el”- nevetett a művésznő.

„Mindig is tiszteltük egymást, nem játszunk szerepeket. Nincs olyan, hogy kicsit féltékennyé teszem a másikat, kicsit flörtölök a háta mögött – ezek egyszerűen nem férnek bele” – mondta. Klári szerint sokaknak nem adatik meg, hogy megismerjék ezt a különleges érzést, és őket is meg tudja érteni. „Mindig mondtam az édesanyámnak, hogy nem akarok úgy élni, ahogyan ő. Hatan voltunk testvérek, a szüleim állandóan dolgoztak és alig jutott idejük egymásra. Mi is sokat dolgozunk, de odafigyelünk egymásra”- árulta el a Korda Györgynek immár másodjára örök hűséget esküvő Klári.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Bódi Margó és Guszti Egyiptomban töltötték két hét szabadságukat. A sztárpár utazása nem sokkal az indulás előtt is kérdéses volt, a nehezen összejött…

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum