2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Auguszt Bárió a Sztárportréban!

Az énekes, zeneszerző új dalokkal ismét a zenei életben! Nemrég egy különleges felkérésnek is eleget tett, amelyből filmzene született: MOSOLYKA – MAJD HELYETT MOST!

Auguszt Bárió: „Összehozott az élet engem is ezzel a produkcióval. Mosolykáról (Fannyról) azt lehet tudni, hogy ő egy kerekesszékes hölgy, akinek gyerekkorában azt mondták az orvosok, hogy nem fogja megélni a 18 éves korát. Ez annyira felspannolta, hogy azt mondta: De, igenis meg fogom élni, sőt járni fogok! Olyan életet él, amiben az ő elképzelése tényleg az, hogy fel fog állni, és ezért mindent meg is tesz. Másokat is buzdít arra, hogy az életüket úgy fogadják el, ahogy van, sőt próbáljanak változtatni, és pozitív lépéseket tenni! Egy filmet forgatnak a férjével, Sankóval, akivel egy rendezvényen találkoztam először. Beszélgettünk, és azt mondta: van egy szövege, lenne-e kedvem megzenésíteni? Amikor ő ezt kimondta, én már magamban tudtam: hogyne lenne! A legnagyobb örömmel!

Itt vonnék párhuzamot a zenekarunk, az AD Studio, és e között az ügy között: mindkettő olyan dolog, amiben az a lényeg, hogy senki nem ismer lehetetlent.”

MOSOLYKA – MAJD HELYETT MOST
nagyjátékfilm, Igaz történet alapján

Szereplők: Csuja Imre, Udvaros Dorottya, Fanny Mosolyka, Pegasus Envoyé, Cserna Antal, Szalai Kriszta, Nyertes Zsuzsa, Kiss Tibi, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter, Faragó András, Hais Dorka, Hais Fruzsi, Oszvald Marika, Borbiczki Ferenc

Megosztható video ajánló: https://youtu.be/B79i7aXaeOs
A teljes beszélgetés itt: https://youtu.be/UxVcrfP81fM

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek