2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Anger Zsolt: Kovács Patrícia az életem fő műve

Anger Zsolt megdöbbentő őszinteséggel mesél édesapja elvesztéséről és Kovács Patríciához fűződő viszonyáról a ma esti Lakástalkshowban. A VIASAT3 műsorában a színész azt is elárulja, hogy ismét rátalált a szerelem.

A népszerű színész édesapja nemrég hunyt el, a ma esti adásban mesél érzéseiről, arról, hogy nincs benne szomorúság, hiszen jóérzéssel gondol apjára és a közös emlékekre.

„Én aznap is tudtam nevetni, amikor apám meghalt. Néhány hete halt meg. Azt gondoltam, hogy nekem nem gyászolnom kell apámat, hanem ünnepelnem kell azt, hogy ő egyáltalán volt a világon. És akkor felidéztem a hülyeségeit. Engem egyébként onnantól kezdve, hogy elkezdtem beszélni, úgy kezelt, mint egy férfit, nem mint egy gyereket” – fejtette ki a színész.

Édesapja mellett egykori szerelméről, Kovács Patríciáról is szó esik a műsorban, akivel közel 7 évig alkottak egy párt, és habár kapcsolatuk sosem volt zökkenőmentes, a mai napig kötődnek egymáshoz.

„Patrícia berakta az összes holmiját egy bőröndbe, elém állt és azt mondta, hogy nekem most el kell menni. Én meg mondtam, hogy akármennyire is fáj, tudom. A 7 év alatt eljutottunk A-ból B-be és a B-t elhagyva úgy éreztük, hogy a C-be már nem együtt fogunk érkezni, hanem valaki mással. Patrícia meg is találta szerencsére, akivel C-be el is érkezett. Most mellettem is van valaki, aki mint egy kavics az orrom előtt volt nagyon régóta, pontosan 6 éve, de nem láttam eddig” – mondta Zsolt.

Kovács Patrícia is feltűnik a VIASAT3 műsorában, aki elárulta, hogy rengeteget adott neki ez a 7 év, és nem tudja elképzelni az életét Zsolt nélkül.

„Egy nehéz alak, de én bírom. Amikor megismerkedtünk, épp egy olyan darabot próbáltam, amiben rövid volt a hajam, be voltam koszolva, sapkában, bakancsban, szóval semmi nőies nem volt rajtam. Zsolt egy másik darabban játszott, a próbák alatt megláttuk egymást és azonnal egymásba szerettünk. Nekem ő az egyik legfontosabb ember a világon, csak a szerelem ért véget. Nem tudok haragudni, persze rengeteget vitatkoztunk, borzasztó hangos volt az életünk. De hát be voltunk zárva a színházba, napi 24 órára, és hol az apámat játszotta, hol a szerelmemet, hol pedig rendezett” – mesélte a színésznő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek