2021. 12. 1. szerda

Elza
1 EUR 364 HUF
1 GBP 428 HUF

A Sztárportréban Tóth Szabi!

A Sugarloaf Zenekar idén 24 éves, az új lemez címe Sputnik! Szabi és a műsorvezető Szabolcs, a lemezen szereplő témák közül beszélt meg néhányat, közben felmerültek ezek a kérdések is:

 – Neked célod az, hogy letedd sorban az összes bűnödet?

– Legyünk büszkék magunkra?

A fenti kérdésekre a műsorban mélyrehatóan kapunk választ, emellett Szabit is jobban megismerjük, és az is kiderül, hogy milyen szempontból kezd változni a zenész.

Tóth Szabi: “Én mindig a mélységeket és a magasságokat élem, a hétköznapokban is, és akár egy napon belül is. Lázadó típus vagyok. Ok-okozattal működöm, a saját magam által felállított logikai eszmék mentén. Ha ebben a rendszerben valaki logikusan be tudja bizonyítani például azt, hogy valamiben nincs igazam – ami nem nehéz -, akkor tudom azt mondani, hogy én gondoltam rosszul.

Az a típus vagyok, akinek ami a szívén, az a száján. Nem nagyon szoktam véka alá rejteni a véleményemet. Ezzel nagyon sok embert megbántottam már, pedig mindig igyekszem becsomagolni amit mondani szeretnék, hogy ne bántsam meg a másikat, de az esetek többségében ez nem szokott sikerülni.”

https://youtu.be/cYtKEKzh3rQ

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Én nem vagyok erős, én gyenge vagyok, csak túlélek - vallotta be Szulák Andrea, aki Liebhaber Judit vendége volt az Erősebb igen című műsor soron köve…

További cikkek

A MyFarm kertek mellett hamarosan itt a Brancs, az első átfogó, magyar közösségi platform Újabb nagy dobásra készülnek a MyFarm közösségi kertek al…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum