2022. 05. 24. kedd

Eszter, Eliza
1 EUR 382 HUF
1 GBP 450 HUF

A Sztárportréban: Takács Nikolas!

Hosszabb Los Angelesi tartózkodás után újra itthon!

Takács Nikolas: “Az én lelkemnek szükséges az, hogy lássak, tapasztaljak, nem elég az online világ. Nálam ez az egész Amerika történet gyermekkorban kezdődött. Vágytam arra, hogy személyesen is találkozhassak azzal a zenével, zenészekkel.”

Nikolas az elmúlt hónapokban egyrészt igyekezett felfedezni a környéket, ahol élt (Panorama City városrész – Hollywood belvárosától 20 percre) másrészt zenészekkel próbált kapcsolatba kerülni, akik sokszor nagyon nyitottak voltak erre. Nikolasnak évek óta van egy ottani mentora is, aki segít amiben tud.

“Aki követett engem januártól, az láthatta, hogy a közösségi oldalon a rajongóim számára igyekeztem mindig elmondani, hogy ők mennyire fontosak nekem. Nem akartam, hogy azt érezzék, hogy elmentem egy másik világba, és ennyi volt…

Nagyon jó tanulópénz volt nekem Amerika, mert láttam, hogy az ottani zenészeknek ugyanúgy nem könnyű. Én már megkaptam az élettől azt az ajándékot, hogy abból élhetek itthon amit a legjobban szeretek.”

Nikolas idén már itthon lesz, és a jövőre nézve is azt tervezi, hogy rövidebb időszakokat tölt csak majd távol. Az énekes a magánéletével kapcsolatban azt is elmondta, hogy éppen otthonteremtésben van, és mivel a jövőben aktívabb közösségi életet tervez, egy budapesti lakásba költözik.

(Takács Nikolas 33 lemezbemutató koncert december 21. 20:00 Budapest Music Center.)

További részletek a beszélgetésben: https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sztárok eltitkolt fotói
Mindenkinek vannak olyan fotói amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba, hogy aztán soha többet ne jöjjenek szembe.       …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum