2022. 05. 28. szombat

Emil, Csanád
1 EUR 393 HUF
1 GBP 463 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Sztárportréban Csondor Kata színész, énekesnő!

A Sztárportréban Csondor Kata színész, énekesnő!

Burokban nőttem fel:

“Nagyon nagy szeretetben nőttem fel. Nehezen lettem, úgyhogy a széltől is óvtak. Olyan minőségű és mélységű szeretetet kaptam otthon, hogy én ezt kívánom minden embernek. Ennek az az előnye, hogy tovább tudok élni, és túl tudok élni nagyon sok mindent, de átgondoltam a hátrányát is, ha létezik ilyen: csak ebben a minőségű és mélységű szeretetben érzem jól magam. Nincs testvérem, úgyhogy nekem nem kellett sem osztozni, sem küzdeni a szeretetért. Ha megsebeznek, egy idő után újra ugyanolyan naivitással és elánnal próbálom keresni ezt a mélységű és minőségű szeretetet.”

Az új dal címe: Nincs Igazság.

“Sokat gondolkoztam: Lehet, hogy nem jó olyan címet adni, és olyan témáról énekelni, ami nem pozitív, mert annyira sok a negatív dolog úgyis körülöttünk. Ha az ember gyógyulni szeretne, akkor jó ha nem azt mondogatja magának, vagy nem azért imádkozik, hogy ne fájjon, hanem hogy legyen egészséges. De megnyugtattam magam, mert állítólag az univerzum úgy működik, hogy ha azt mondom, hogy nincs igazság, akkor az igazság szó kap hangsúlyt és teret, nem a tagadás.”

A dal klipjében Csondor Katát sírni és táncolni is láthatjuk:
https://www.youtube.com/watch?v=DQYXk8qP4lI

https://sztarportre.hu/

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Sztárok eltitkolt fotói
Mindenkinek vannak olyan fotói amelyeket inkább elrejtene egy titkos fiókba, hogy aztán soha többet ne jöjjenek szembe.       …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum