2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Bulvár
  • »
  • A Puzsér 1.0-nak lejárt a szavatossága, itt a Puzsér 2.0

A Puzsér 1.0-nak lejárt a szavatossága, itt a Puzsér 2.0

Puzsér Róbert magánéletéről, családjáról keveset tudni, annál inkább botrányairól. A Lakástalkshow ma esti adásában először mesél őszintén gyerekkoráról, az édesanyjához fűződő viszonyáról, de még szerelmi vívódásairól is. A VIASAT3-on futó műsorból továbbá az is kiderül, hogy valójában miből fakad a „puzsérság”.

„Az anyám engem egy nap tízszer hív fel, és megkérdezi: ”hol vagy, mit csinálsz?”. Ami ennél nagyobb probléma, hogy én a tíz esetből kilencszer megválaszolom a kérdését. És amikor lerakom a telefont, hogy szia mamika, akkor ez a feszültség ott marad, és ott dolgozik bennem, ezért aztán le kell adnom valahová, és hát, ez a „puzsérság” – tartott rövid lélekelemzést Lovász Lászlónak a ma este adásba kerülő Lakástalkshow felvételén. „Az én több évtizedes munkám, hogy ezt a rengeteg, sötét, pusztító energiát, ami engem belülről feszített, ezt megfelelő mederbe tereljem” – tette hozzá Puzsér.

A VIASAT3 kamerái előtt tett önvallomása során Puzsér Róbert azt is elárulta, hogy az utóbbi időben nagy változáson ment keresztül a személyisége, az eddig megismert Puzsér már a múlté.

„Egy többéves folyamat során tinédzserből felnőtté váltam. Nálam ez mostanra tolódott. De szerintem a nemzedékemben nem én vagyok az egyetlen, akinek így elcsúszott ez az érési folyamat. Pánikbeteg lettem, ami kifejezetten annak a jele, hogy az ember nem folytathatja az addigi működést. A Puzsér 1.0-nak lejárt a szavatossága. Magasabb verzióra váltottam. Itt a Puzsér 2.0 Ez azt jelenti, hogy minden vonatkozásban kiterjedt komplex életmódváltáson esett át. Ez a felnőtté válás és felelősségvállalás része” – mondta Puzsér.

A műsorból az is kiderül, hogy jelenleg távkapcsolatban él, barátnője Svájcban dolgozik marketingesként. „A férfiak nem akarnak felnőni. Elsősorban azért, mert megijedtek az elférfiasodott nőktől és visszamenekültek a Mamahotelbe. A felnőtté válás, családalapítás az egyfajta halál, a szabad élet végét jelenti egy nemzedék számára. Nekem 2 és fél évnél nem volt hosszabb kapcsolatom. Most van egy barátnőm, aki külföldön él, de időről időre hazajön. Ki akarja próbálni magát kint, mint marketinges, én mondtam is neki, hogy az Antikrisztussal bratyizik” – mesélte Puzsér.

Lakástalkshow minden héten hétfőtől csütörtökig, késő este a VIASAT3-on.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Most először lesz a GLAMOUR-gála háziasszonya  Ördög Nóra idén először lesz látható a GLAMOUR Women of the Year gála háziasszonyaként, ahol egyben …

További cikkek