2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF

Borzasztó fájdalmai voltak Bódi Margónak!

Borzasztó fájdalmakkal kellett megküzdenie Bódi Margónak! Az énekesnő az utóbbi hónapokban már járni is alig tudott, halogatta az orvosi vizsgálatokat is, aztán kiderült, hogy komoly ízületi gyulladásban szenved. Ekkor jutott eszébe, hogy pár hónapja Balázs Klári is hasonló korosztályos egészségügyi problémákkal küzdött, így elleste módszerét. Margó tudta, muszáj hamar rendbe jönnie, ugyanis családja, különös tekintettel legkisebb unokája Lilike nagyon számít rá.

Bódi Margó ugyan jövőre betölti hatvanadik életévét, ám jó néhány esztendőt letagadhatna, hiszen igazán pörgős életet élt – legalábbis pár hónappal ezelőttig. Margó ugyanis egy ideje még lábra állni is nehezen tudott, a jobb térde duplájára dagadt, amihez komoly fájdalom is társult. Végül kiderült, ízületi gyulladás okozta a problémákat.

„Nemrégiben hatalmas fájdalmakkal kellett szembe néznem, a lábaim iszonyatosan sajogtak, felvizesedtek, akkora lett a jobb térdem, hogy Lilike, az unokám attól félt, hogy a mama lába kidurran. Elmentem orvoshoz, mindenféle vizsgálatokra jártam, végül a CT nem is akármilyen gyulladást mutatott ki. A szervezetem bosszút állt rajtam azért, mert egyszerűen túlhajtottam magam és nem figyeltem a jelekre. A fájdalom miatt a mozgást is elhanyagoltam, pedig amúgy rendszeresen jártam, emiatt pluszkilók is felszaladtak rám, szóval teljesen elvesztettem az addigi pörgős, fitt önmagamat. Pár hónapja Balázs Klári is hasonló bajokkal küzdött, Margó pedig úgy gondolta nincs vesztenivalója, ha kipróbálja azt a kivonatot, ami Klárikának segített.

Rettegek a tűtől és az injekciótól, inkább tűröm a fájdalmat. Nagyon megörültem erre a különleges kis csodának, amiből elég napi 3 szemet bevenni. Azzal szoktam viccelődni, hogy olyan mintha egy egész orvosi csapatot tettek volna bele a napi adagomba. Az összetevők között van olyan varázsnövény, amit már az ősi kínai és egyiptomi receptúrákban is ízületi-gyulladás kezelésére használtak. Ami a lényeg, hogy nekem bevált és 2-3 hét alatt eltűnt a duzzanat és megszűnt a fájdalom. Az egész család nagyon figyelt rám és a kívánságaimat lesték, de én akkor vagyok boldog ha kiszolgálhatom őket és az én főztömet eszik. Nekem fontos, hogy ez nem szteroidos kezelés, félek a mellékhatásoktól, ugyanis megjártam már korábban. A mi kultúránk pedig figyel a jelekre és amiben lehet használjuk is a természet kincseit. A kúra egy másik alkotóelemről az is kiderült, hogy az ayurvédikus gyógyítók évszázados múlttal használják, sőt a XXI századi tudósok is bebizonyították, hogy az enyéméhez hasonló bajokra a legjobb. Lement a gyulladás és megszűnt a fájdalom, de azért továbbra is szedem, mert színpadra kell állnom, nem akarok visszaesni. Most végre van rá lehetőségünk is, annyi fellépésre hívnak, mint régen, még a koronavírus előtti időszakban. Guszti körül is rengeteg teendőm akad, minden nap szépen fehérített, tökéletes ingben kell elindulnia otthonról, és persze a háztartást sem hanyagolhatom el. Sőt, az unokámra is nagyon szeretek vigyázni, játszom vele, muszáj, hogy tartani tudjam a lépést a kicsivel” – magyarázta Margó, akinek legkisebb unokája Lili most kezdte az ovit. Az énekesnő leginkább a családja miatt igyekezett gyorsan meggyógyulni, a gyerekekkel és az unokákkal igazán szoros a kapcsolata.

Lili nagyon mamás. A nagyobbak 23, 20, 16 és 13 évesek, velük már nem ölelkezünk, nem hagyják magukat, de például TikTokozunk együtt. Ha én, vagy a menyem főz valamit, akkor viszünk egymásnak. Ez egy régi szokás, amit nagyon szeretünk. Vasárnap mindig nálunk vagyunk, együtt megebédelünk, ha pedig nincs fellépés, akkor nálunk maradnak a gyerekek egész délután. Az unokáink is nagyon szeretik egymást, nagyon jó tesók, az ötből hárman ugyanazon a napon születtek, február 14-én. A világ most Lili körül forog, aki nem tervezett kislány volt. Csak úgy bedobta a Jézuska a kerítésen, és milyen jó helyre! Nagyon okos, cigányul is el tud már számolni tízig, és nagyon csajos: állandóan rúzsozza magát, ki szeretné lakkozni mindenki körmét. Amikor fájt a lábam, mindig be akarta kenni, még a harisnyán keresztül is, úgy törődött velem – mesélte nevetve az énekesnő.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

A vakond lett az év emlőse
A több mint 120 éve védett vakondot választotta 2023-ban az év emlősének a Vadonleső Program, amelyet az Agrárminisztérium (AM) és a Herman Ottó Intéz…

További cikkek

Márkaépítés trendek 2023-ban
A márkaépítési irányvonalak a médiafogyasztási szokásokkal együtt szinte folyamatosan változnak. Ezekhez a vállalatoknak is alkalmazkodniuk kell, ha s…