2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Zöld Nyíl: befejeződött a dilatációs hézagok javítása a belvárosban

A tegnapi napon befejeződött a belvárosban (múlt héten, csütörtökön) felpúposodott press beton burkolat javítása. A Kivitelező a javítási technológiának megfelelően a dilatációs hézagokat kitisztította és újra vágta 15 mm szélességben, majd a hézagot kiöntötte. Amíg a javítási munkálatokat a szakkivitelező nem kezdte el, a további hibák jelentkezésének elkerülése végett, a Kivitelező megrendelte a sínek közötti press beton felület hűtését, amit az AVE Kft. locsoló kocsikkal végzett el. A press beton burkolat problémája és hűtése a villamos sínek állapotára semmilyen negatív hatást nem gyakorolt.

A mai napon még megtörténik a beton felület vágás utáni vízzel való tisztítása is. A jövő héten pedig a hiba okainak feltárására és a jövőbeni esetleges problémák elkerülésére az elvégzett helyszíni szemle és kivizsgálás alapján a Projekt Igazgatóság egyeztetést kezdeményezett a Kivitelező, a szakkivitelező és a Mérnök részvételével.

Hétfőtől aszfaltozási munkálatok a Baross Gábor utcán
Szintén a kivitelezéshez kapcsolódó friss információ, hogy május 23-án, hétfőn aszfaltozási munkálatok kezdődnek a projekt keretén belül a Baross Gábor utcában a Bajcsy-Zsilinszky csomóponttól a Tüzér utcáig. A munkálatok előreláthatólag egy hétig tartanak.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek