2021. 09. 22. szerda

Móric
1 EUR 355 HUF
1 GBP 413 HUF

X. Országos Tűzoltó Szakmai Vetélkedő

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tízedik alkalommal rendezi meg a tűzoltók országos szakmai vetélkedőjét, amelynek idén Miskolc ad otthont. A látványos vetélkedőn a tűzoltók csapatban és egyénileg is próbára tehetik, bemutathatják azon tudásukat, amellyel a mindennapokban emberi életeket és anyagi javakat mentenek.

Az elméleti rész mellett a versenyzőknek modellezett műszaki mentési és tűzoltási gyakorlatok teljesítésével is bizonyítaniuk kell rátermettségüket, a tűzoltógépjárművek vezetőinek pedig vezetéstechnikai pályán kell helyt állniuk.

A rendezvény helyszíne:     Generali Aréna előtti tér
Ideje:     2015. augusztus 26. 0800 óra

A háromnapos versenyen azon hivatásos tűzoltó-parancsnokságok tűzoltói vesznek részt, akik a verseny megyei fordulóján a legjobbnak bizonyultak. A hivatásos tűzoltók mellett létesítményi-, önkéntes-, és önkormányzati tűzoltók is részt vesznek a bajnokságon. A háromnapos vetélkedő első napján az elméleti tudásukról adnak számot a versenyzők, a második nap eseményeit a katasztrófavédelem videocsoportja is rögzíti. A látványos versenyről készült videofelvételek térítésmentesen elérhetőek lesznek a katasztrófavédelem médiaszerverén (http://media.katasztrofavedelem.hu/login.php). A verseny harmadik napja a sajtó számára is nyilvános. Ezen a napon teljesítik a tűzoltók az egyéni gyakorlati versenyszámokat, majd a Katasztrófavédelem Központi Zenekarának térzenéjét követően az ünnepélyes eredményhirdetésen a díjakat és elismeréseket dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő adja át a nyertes csapatok és tűzoltók részére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárában 2021. szeptember 24-én, pénteken 16 órától rendezik meg a nyelve…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum