2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Vigyázat csalók! – Beteg nevében gyűjtenek – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház közleménye

Vigyázat csalók! – Beteg nevében gyűjtenek – a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház közleménye

Bejelentés alapján értesült a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház arról az esetről, hogy interneten, közösségi portálon egy bejegyzésben adományt gyűjtenek egy kisbeteg számára.
Az egészségügyi intézmény felhívja a lakosság és valamennyi szervezet, cég, alapítvány, stb. figyelmét, hogy a közösségi „posztban” szerelő hivatkozás nem valós.

Egy kiskorú, égési sérült gyermeket említenek, miszerint a kórház Gyermekegészségügyi Központjában fekszik és kezelésre, támogatásra szorul.

A kórházban ilyen gyűjtési akció nincs, sőt ilyen beteg sem szerepel az ellátásban.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórházhoz számos adomány, támogatás érkezik, de ezeket mindig szervezett keretek között, előzetes egyeztetés alapján fogadja az intézmény.

Amennyiben ilyen címen megkeresést, értesítést kapnak – az egészségügyi intézmény kérése -, ne adják ki ismeretleneknek személyes adataikat, értesítsék az illetékes szakhatóságokat.

Központi Kórház hírei    

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…