2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Veres Pál polgármester őszinte sajnálatát és megdöbbenését fejezte ki a hétvégi, sporteseményhez nem méltó politikai megnyilvánulás kapcsán

Veres Pál polgármester őszinte sajnálatát és megdöbbenését fejezte ki a hétvégi, sporteseményhez nem méltó politikai megnyilvánulás kapcsán

Az elmúlt napokban több megkeresést is kapott a Polgármesteri Hivatal a hétvégi junior kézilabdamérkőzésen történt sajnálatos események kapcsán, amely okán ez úton tájékoztatjuk a sajtót.
A hétvégi, sporteseményhez nem méltó politikai megnyilvánulást követően Veres Pál polgármester beszélt Apatóczky Szilviával, a Miskolci Városi Sportiskola Sport Club technikai vezetőjével, aki felé őszinte sajnálatát és megdöbbenését fejezte ki. A vezetőasszonyon keresztül biztosította az egyesületet, hogy a történtekről sem a városházának, sem a város vezetésének, sem pedig a Velünk a Város frakciójának nem volt tudomása, ahhoz sem hozzájárulást, sem engedélyt nem adott.

Veres Pál mélységes csalódottságát fejezte ki az egyesület felé, és a béke újra megteremtésének érdekében részt vesz az egyesület szülői értekezletén is.

Veres Pál polgármester felszólítja az érintett politikai szereplőket, hogy a fiataloktól és a szülőktől kérjenek bocsánatot, és a jövőben szigorúan tartózkodjanak az ehhez hasonló megnyilvánulásoktól, mert a kampány véget ért, az együttműködés és városépítés időszaka kezdődött el, amelyben nincs helye ilyen fajta politikai akcióknak, különösen nem egy junior sporteseményen​.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek