2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Változások a közlekedésben az Operafesztivál nyitó ünnepségének idején

Az Operafesztivál, mint minden évben, idén is látványos nyitóünnepséggel veszi kezdetét. E miatt több helyen lesz változás a közlekedésben. A megnyitó ünnepség ideje forgalomlassításra kell számítani a villamos közlekedésben a Városház tér és Villanyrendőr közötti szakaszon pénteken 18.15-től 18.50-ig.

18:15-től 18:50-ig szakaszosan lezárásra kerül a Kazinczy utca, a Horváth Lajos utca és Villanyrendőr.
A 14,14H, 35, 38, 44-es járatok ebben az időszakban más útvonalon közlekednek az alábbiak szerint:

14,14H (Tapolcai elágazás irányába) autóbuszok a Petőfi tér megállóhelyig változatlan útvonalon közlekednek, majd a Hősök tere helyett a Földes Ferenc gimnázium oldalában kialakított ideiglenes megállóhelyen állnak meg, ezt követően a Centrum megállóhelyen majd a Villanyrendőr helyett a Szemere utca megállóhelyen. Ezt követően az eredeti útvonalon közlekednek tovább.

14,14H(Repülőtér irányába):
A Népkert megállóhelyig változatlan az útvonal, majd a Villanyrendőr megállóhely helyett a Szemere utcai, a Hősök tere helyett Centrum következik, majd az eredeti útvonalon a Miskolc Plaza megállóhely. A terelés ideje alatt a járatok a Petőfi tér megállóhelyet nem érintik.

A 35-ös járatokat a Centrum irányába a terelés nem érinti.

35-ös járatok az Avas kilátó irányába:
Centrum megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekedik majd, a Földes Ferenc gimnázium oldalában kialakított ideiglenes megálló (Hősök tere helyett), ezt követően a 2-es Miskolctapolca irányába lévő Centrum megállója következik, majd a Szemere úti megállóhely (Villanyrendőr helyett). Ezt követően az eredeti útvonalán közlekedik tovább.

A 44-es járatokat a Centrum irányába a terelés nem érinti.

44-es járatok a Pesti út irányába:
Centrum megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekednek, majd a Földes Ferenc gimnázium oldalában kialakított ideiglenes megálló (Hősök tere helyett) – Centrum – Szemere u. (Villanyrendőr helyett) megállók után az eredeti útvonalán közlekedik tovább.

A 38B-s járatokat a terelés nem érinti.

A 38-as járatokat a Bodótető-Avas kilátó irányába a terelés nem érinti.

38-as járatok Bodótető-Tampere városrész irányába:
Petőfi tér megállóhelyig az eredeti útvonalon közlekedik, majd a Földes Ferenc gimnázium oldalában kialakított ideiglenes megálló (Hősök tere helyett) – Centrum – Szemere u. (Villanyrendőr helyett) az útirány, majd az eredeti útvonalán közlekedik tovább.

A terelés a 34-es járatokat nem érinti.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum