2022. 07. 6. szerda

Csaba
1 EUR 407 HUF
1 GBP 475 HUF

Újabb lakásokra lehet pályázni Miskolcon

Tavaly 118 darab ingatlan talált gazdára az E-lakáspályázaton

A Covid-19 járvány okozta nehéz körülmények miatt – 2020. tavaszán – az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság – a Miskolc Holding informatikusaival közösen – egy elektronikus rendszer létrehozásával kínáltak megoldást a miskolciaknak arra, hogy a lakásokra jelentkezők a veszélyhelyzet keretei között személyes ügyintézés nélkül is egyszerűen és gyorsan be tudják nyújtani pályázatukat.

 

Február 15-én újabb 40 önkormányzati bérlakás bérbeadását indítja el cég. A pályázatra kiírt lakások közül 14 piaci elven, míg 26 költségelven kerül bérbeadásra.

A lakások bérleti díja – a fekvésüktől, építési technológiájuktól, illetve az épület felújítottságától függően – piaci elvű lakások esetén 690.-905.- Ft/m2/hó, míg költségelvű lakások esetén 395.-535.- Ft/m2/hó között alakul – mondta dr. Kaposváriné dr. Bornemisza Emese a Miskolc Holding Ingatlangazdálkodási Igazgatóságának lakáshasznosítási vezetője.

A pályázattal kapcsolatos további részletek a Miskolc Holding Zrt. www.ingatlangazdalkodas.miskolcholding.hu honlapján olvashatók, illetve a kérelmek is itt nyújthatók be, egy előzetes regisztrációt követően.

A pályázatokat 2021. február 15. – március 1. között lehet beadni, elbírálásukra a pályázat lezárását követő 60 napon belül kerül sor.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum