2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Új vezető a Miskolci Kulturális Központ élén

Okleveles közgazdász, valamint művelődésszervező végzettséggel és szakmai munkatapasztalattal a háta mögött kezdte meg munkáját a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. élén

Majorné Bencze Tünde ügyvezető 2021. március 1-én.

 A 43 éves miskolci kulturális szakember több területen szerezte szakmai tapasztalatait, munkájának mindig meghatározó része volt a kultúra, a marketing, a szervezés és a személyes kapcsolatok kialakítása, ápolása. A Miskolci Nemzeti Színház szervezési osztályát vezette, de civil, nagyvállalati és köztisztviselői tapasztalatokkal is rendelkezik.

Majorné Bencze Tünde pályázatában fontos célként emelte ki, hogy a Miskolci Kulturális Központ  a város és a megye kulturális életének meghatározó szereplője, alakítója legyen, hogy a kultúra értékteremtő erejének köszönhetően gyakrabban érezhessük Miskolcon: „jó itt élni.”

 

Miskolc Megyei Jogú Város vezetése egyúttal köszönetét fejezi ki Novák Irén, az MKK leköszönő ügyvezetője felé, akinek vezetése alatt „Minősített Közművelődési Intézmény” címet nyert el a Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. az Emberi Erőforrások Minisztériumának pályázatán. Novák Irén vezetése alatt új arculattal, új élményekkel és interaktív tárlatvezetéssel gazdagodott a Diósgyőri Vár, megszületett a város egyik legnépszerűbb rendezvénye, a Gasztroplacc, valamint több éves tevékenységéhez számtalan sikeres városi rendezvény, esemény, koncert, fesztivál is fűződik.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek