2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Új helyre költözik a BOKIK

Szeptember 4-től (hétfő) új helyszínen, Miskolcon a Vologda út 3. szám alatt – az ÉMÁSZ székház mellett – várja a vállalkozókat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) munkaszervezete. A változás oka, hogy megkezdődik a kamara Szentpáli utcai székházának felújítása.

Már javában zajlik a BOKIK székházában a pakolás, a szobák kiürítése, és szeptember 4-én már a Vologda utca 3. szám alatt kezdik a munkát a munkaszervezet tagjai.

A vállalkozók, az ügyfelek és a partnerek tájékoztatása érdekében néhány hasznos tudnivaló:

A BOKIK postacíme szeptember 4-től: 3525 Miskolc, Vologda utca 3.

A postafiók változatlan: 3501 Miskolc, Pf.: 376

Az e-mail címek változatlanok, és a telefonszámok is a régiek maradnak, de várhatóan kevesebb vonalon érhetők majd el a munkatársak az új helyen.

A költözéssel, az új helyszínnel, az elérhetőségekkel kapcsolatos naprakész információk megtalálhatók a www.bokik.hu honlapon.

A felújítás hónapjaiban a kamara munkatársai mindent megtesznek annak érdekében, hogy zökkenőmentesen, magas színvonalon végezzék munkájukat a vállalkozások érdekében.
.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…