2022. 05. 19. csütörtök

Ivó, Milán
1 EUR 383 HUF
1 GBP 452 HUF

Tovább bővülnek a rendelések a Megyei Kórház intézményeiben

Tovább bővültek a Szikszói Tagkórház rendelései május 25-től, hétfőtől – adta hírül honlapján a BAZ Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház.

 Ezzel egy időben a miskolci Gyermekegészségügyi Központban is bővült a járóbeteg rendelések száma: a rendelési idők és a telekonzultációs lehetőségek már elérhetők az intézmény honlapján, a www.bazmkorhaz.hu-n. A weblapon a tagkórházak képeire kattintva megjelenő táblázatokat folyamatosan frissítik.

 

Az ellátás újraindítása számos szabályhoz kötött, éppen ezért az intézményekben a betegek és az egészségügyi dolgozók védelmének maximális figyelembevételével és nagy körültekintéssel, lépésről lépésre nyitják meg az egyes szakrendeléseket és betegellátó egységeket. Mindez az adott szakterület sajátosságaihoz igazodva, más-más ütemben történik.

 

Az elmúlt időszakban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház egységeiben számos mobiltelefonos konzultációs lehetőséget alakítottak ki, ezzel is könnyítve központi telefonszámuk túlterheltségén.

 

A betegeket és hozzátartozóikat arra kérik, hogy továbbra is csak abban az esetben keressék fel személyesen az egészségügyi intézményeket, amennyiben akut, sürgős orvosi beavatkozást igénylő problémájuk van. Egyéb esetben először telefonon konzultáljanak háziorvosukkal, vagy az illetékes szakrendelővel.

 

A betegellátás újraindításának részleteiről folyamatosan ad tájékoztatást a kórház az intézmény weboldalán, a www.bazmkorhaz.hu-n, illetve a kórház hivatalos facebook oldalán.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház valamennyi tagintézményében továbbra is általános látogatási tilalom van érvényben.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hétfőn szó szerint azt mondtam a parlamentben, hogy “amíg az Orbán-rendszerben élünk, addig a magyar nép soha, semmilyen kérdésben sem dönthet majd né…
Futás utánuk…
Negyedik helyezést értek el a borsodi rendőrök az országos Tisza-tó körüli futóbajnokságon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság hat …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum