2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Több, mint 2000 aláírás a cementgyár újraindítása ellen

A miskolciak egészségének és környezetének védelme érdekében 2015. áprilisában Civil Munkacsoportot alakítottunk a hejőcsabai cementgyár újraindítása ellen.
Alaposan mérlegeltük a munkahelyteremtés lehetőségét, azonban a HCM 1890 Kft. által benyújtott engedélyezési dokumentáció oly mértékben aggasztó színvonalú technológiai leírást tartalmaz, hogy felelős értelmiségiekként úgy döntöttünk, nem nézhető szótlanul ennek megvalósítása. Szakmai, jogi lépéseket tettünk, valamint aláírásgyűjtést is indítottunk a lakosság körében.

Azzal a kéréssel fordultunk Polgármester Úrhoz, hogy szíveskedjen lehetővé tenni, hogy 2015. június 26-án, pénteken 9,30-kor a Városháza épülete előtt, sajtó jelenlétében, hivatalosan átadhassuk számára és a képviselő testület tagjainak szóló, több, mint kétezer állampolgár aláírását gyűjtő íveket, valamint az érdemi egyeztetés lehetőségének időpontját kérő levelünket.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…