2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Szünetel a fűtésszolgáltatás

A MIHŐ Kft. a külső napi átlaghőmérsékletre, valamint az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján – amely a hétvégére szinte nyári meleget jelez – 2013. október 11-én a reggeli órákban leállítja a fűtésszolgáltatást mindaddig, amíg azt a külső hőmérséklet indokolja, ezzel is biztosítva a fogyasztók költségtakarékos hőszolgáltatását.
A MIHŐ Kft. a lakóközösségekkel kötött megállapodások szerint automatikusan beindítja a fűtést, amennyiben a napi középhőmérséklet előreláthatólag három egymást követő napon 12 Celsius fok, vagy egy napon át 10 Celsius fok alatt marad.

 Az egy hőközponthoz tartozó lakóközösségek közös képviselői, vagy a fűtési megbízottak írásban, vagy a Központi Diszpécser Szolgálat 46/379-360, illetve a 46/379-450-es telefonszámain továbbra is kérhetik a szolgáltatást.

 Az intézmények, igény esetén, egyedi megrendelés alapján – a korábbi évek gyakorlatának megfelelően – saját maguk intézkedhetnek a fűtés igényléséről!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …