2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatát a Miskolci Egyetem és a Csillagpont Rádió Alapítvány

A Miskolci Egyetem társadalmi kötelezettségvállalásának célja erős és hatékony szakmai kapcsolatok fenntartása a gazdaság minden szereplőjével. Igazi Universitasként törekszik arra, hogy a régió stratégiai fontosságú partnereivel szorosabbra fűzze a kapcsolatát, így az új évben együttműködési megállapodást köt a Csillagpont Rádió Alapítvánnyal.
A Miskolci Egyetem, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház több évtizedes szakmai együttműködést tudhat maga mögött. Ezen együttműködés további erősítéseként a Miskolci Egyetem, valamint a Csillagpont Rádió Alapítvány között a mai napon egy szakmai együttműködés jött létre.
Az együttműködés kiterjed többek között a szakmai gyakorlati helyszín biztosítására,mellyel az egész tanév folyamán a média, kommunikáció, marketing tématerületi szakos hallgatók gyakorlati idejüket a Csillagpont Rádiónál tölthetik. Ezek mellett a szervezet kollégái folyamatosan együttműködnek TDK és szakdolgozati témák keresésében, kidolgozásában, ezzel is szakmailag támogatva a Miskolci Egyetemet és az itt tanuló hallgatókat.
Az együttműködés keretein belül létrejön egy hallgatókból, oktatókból, valamint a Csillagpont Rádió munkatársaiból álló csoport, amelynek a kampuszon történt eseményekről, kulturális, oktatási, tudományos egyetemi hírekről heti rendszerességgel 30-40 perces műsor összeállítása lesz a feladata. Mindezek mellett a jövőben a hallgatóknak lehetőségük lesz önálló médiamunka megvalósítására, amivel betekintést
kaphatnak egy rádió mindennapjaiba, bekapcsolódva akár a szerkesztési, akár a vágási feladatokba.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…