2021. 10. 25. hétfő

Blanka, Bianka
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

Szinkronban a gazdaságfejlesztés az önkormányzatoknál

Folyamatosan érkeznek a jelentkezések, megyénk települései egyre nagyobb számban kérik felvételüket a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara önkormányzati szekciójába.

A közelmúltban újjáalakult, országos szinten egyedülálló szervezet célja az önkormányzatok egyre bővülő gazdaságfejlesztési feladatainak segítse a BOKIK eszközeivel és információs hátterével. „Egy folyamatos, többszintű, széles skálájú gazdaságfejlesztési párbeszédet szeretnénk folytatni a tagönkormányzatok és a vállalkozók között, valamint egy naprakész információs rendszert létrehozni, mely elősegítheti befektetői igények és az önkormányzatok által jelenleg, illetve a jövőben kínált gazdaságfejlesztési lehetőségek szinkronba állítását. A gazdaságfejlesztés, a befektetések, valamint a munkahelyteremtés generálása mellett gazdaságfejlesztési – és közfoglalkoztatási jó gyakorlatok, modellek adaptálásával, a közfoglalkoztatásban rejlő önkormányzati együttműködési rendszerek kialakításának elősegítésével is szeretnénk segíteni az önkormányzatokat. Egy olyan jól működő megyei rendszer létrehozásán dolgozunk, mely az összefogás szellemében számos értékes lehetőséget, hasznos információt, segítséget kínál tagjainak.” – hangsúlyozta Szabó Gergely a BOKIK önkormányzati szekciójának elnöke, Harsány polgármestere.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Szöveg: Budapest, 2021. október 23. Fényfestés a Halászbástyán az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án. MTI/Mohai…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum