2024. 04. 18. csütörtök

Andrea, Ilma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Strandok éjszakája Miskolcon

Idén július 26-án, a Strandok éjszakáján a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Miskolctapolcai Barlangfürdő is meghosszabbított nyitvatartással, szórakoztató programokkal vár mindenkit.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben a sporté lesz a főszerep. A Strandok éjszakáján Béres Alexandra sztáredző tart több vízi- és vízparti fitnessz órát a vendégeknek. E mellett a Strandfürdő Fitnessz és Wellness Központja is 23:00 óráig tart nyitva, változatos programokkal. A sportolás után, kifejezetten pihentető, levezető jellegű, különleges Szauna Szeánszokkal várják a Szauna Mesterek a programok résztvevőit.

A Miskolctapolcai Barlangfürdőben két naposra bővül a Strandok éjszakája, hiszen július 26-án és 27-én egyaránt program gazdag délutánt és éjszakát tölthetnek a Barlangfürdőben. Pénteken zenés Buborék kergető, Csillagles, majd Habparty, szombaton Vízicsaták, Kölyökklub, Masszázs Sziget és Aquafitness programokkal várják kicsiket, nagyokat egyaránt. A megfelelő zenéről mindkét nap DJ gondoskodik, a sötétedés utáni órákat pedig Tűzzsonglőr Show teszi izgalmassá a Miskolctapolcai Barlangfürdőben.

Bővebb tájékoztatásért keresse fel a Strandok éjszakájához csatlakozott miskolci fürdők honlapját és facebook oldalát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Bronzérem az Euro Trophy-n
Szabó Bende ROTAX MAX Euro Trophy Genk - 2024.04.12-14. KSB Racing Team Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Tro…