2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Strandok éjszakája Miskolcon

Idén július 26-án, a Strandok éjszakáján a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Miskolctapolcai Barlangfürdő is meghosszabbított nyitvatartással, szórakoztató programokkal vár mindenkit.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben a sporté lesz a főszerep. A Strandok éjszakáján Béres Alexandra sztáredző tart több vízi- és vízparti fitnessz órát a vendégeknek. E mellett a Strandfürdő Fitnessz és Wellness Központja is 23:00 óráig tart nyitva, változatos programokkal. A sportolás után, kifejezetten pihentető, levezető jellegű, különleges Szauna Szeánszokkal várják a Szauna Mesterek a programok résztvevőit.

A Miskolctapolcai Barlangfürdőben két naposra bővül a Strandok éjszakája, hiszen július 26-án és 27-én egyaránt program gazdag délutánt és éjszakát tölthetnek a Barlangfürdőben. Pénteken zenés Buborék kergető, Csillagles, majd Habparty, szombaton Vízicsaták, Kölyökklub, Masszázs Sziget és Aquafitness programokkal várják kicsiket, nagyokat egyaránt. A megfelelő zenéről mindkét nap DJ gondoskodik, a sötétedés utáni órákat pedig Tűzzsonglőr Show teszi izgalmassá a Miskolctapolcai Barlangfürdőben.

Bővebb tájékoztatásért keresse fel a Strandok éjszakájához csatlakozott miskolci fürdők honlapját és facebook oldalát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum