2023. 10. 2. hétfő

Petra
1 EUR 390 HUF
1 GBP 451 HUF

Pályázati úton választ az önkormányzat

Az Origo és más sajtóorgánumok írására reagálva Miskolc Megyei Jogú Város vezetése a következőket kívánja rögzíteni:

Az Önkormányzat és a Polgármesteri Hivatal minden vezető állású munkavállalóját (főosztályvezetőjét, osztályvezetőjét, csoportvezetőjét), valamint  az ügyintézői munkaköröket betöltőket is egyaránt pályázati úton választja ki. A kiválasztás során sosem szempont a pályázó jelöltek saját, vagy hozzátartozóinak pártállása, ahogyan vallási vagy egyéb meggyőződése sem.

Veres Pál MMJV polgármestere megválasztása előtt és után is deklarálta, hogy mindenkivel együtt szeretne dolgozni, aki Miskolcért akar tenni. Veres Pál polgármester meggyőződésének megfelelően éppen ezért nem ismétlődött meg az a politikai tisztogatás, amely 2010-ben a teljes Önkormányzatot és a Polgármesteri Hivatalt a működésképtelenségig legyengítette. Így természetes, hogy az Önkormányzat és a Hivatal soraiban dolgoznak olyan – az előző városvezetés által kinevezett  – vezetők, köztisztviselők és munkavállalók is, akik az előző városvezetéshez köthető politikusok családtagjai, hozzátartozói.

Az önkormányzat és a polgármesteri hivatal éppen ezért a leghatározottabban visszautasít minden ezzel ellentétes állítást, sejtetést, gyanúsítást, alaptalan rágalmazást, legyen szó bármelyik munkavállalójáról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek