2022. 01. 28. péntek

Károly, Karola
1 EUR 358 HUF
1 GBP 431 HUF

Összefogás, eszköztár bővítés a megyei bűnmegelőzésért

2021. február 2-án, a megyei bűnmegelőzés irányába elhivatott szervezetek delegált tagjai vettek részt eszköztár bővítő programon, melyet Szabó Péter a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bűnmegelőzési Tanács titkára szervezett.

A program célja volt, hogy a résztvevők tréning környezetben megismerkedjenek a bűnmegelőzés modern eszközeivel, hogy kipróbálják azokat a módszereket, amelyekkel interaktívan és játékosan tudják átadni az információt a különböző életkorú célcsoport tagoknak. Szó esett az online élettér veszélyeiről, a Z-generáció sajátosságairól, az asszertív kommunikációról, a leggyakrabban elkövetett bűncselekményekről.

A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság IV. Katonai Igazgatási és Érdekvédelmi Iroda, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, a Miskolci Rendőrkapitányság, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, a Miskolci Önkormányzati Rendészet, az Ózdi Önkormányzati Rendészet, a Kazincbarcikai Önkormányzati Rendészet, a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény szakemberei a programon történő részvételen túl, megosztották tapasztalataikat, továbbá a megelőzési érdekében együttműködésüket, partnerségüket erősítették. Az interaktív programot a Tanács titkára, valamint Majó Márk Gábor a Promise Egyesület elnöke tartotta meg.    

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum