2024. 04. 16. kedd

Csongor
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Nyit az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca

Június 12-én megnyitja kapuit a nagyközönség előtt az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő Miskolctapolca. A nyitást hosszas és alapos előkészítő munka előzte meg annak érdekében, hogy a vendégek a pandémia ellenére is a lehető legnagyobb biztonságban vehessék igénybe a komplexum szolgáltatásait. A megnyitó napján különleges, színes programokkal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyaránt, valamint meglepetés vendégek is várják a fürdőzőket.

Hosszú hónapok sok munkával és kétségekkel teli várakozása után, a járványhelyzet enyhülése végre lehetővé teszi, hogy a számtalan színvonalas szolgáltatást kínáló komplexum medencéit fürdőzők vehessék birtokukba, valamint a vendégek kipróbálhassák az országban szinte egyedülálló VR csúszdát, amelyen virtuális utazás részesei lehetnek.

Miskolc várja a fürdőzőket, várja a megyéből, Magyarország más tájairól, és természetesen a határokon túlról is érkező vendégeket. Miskolc, a nyitott kapuk városa, amely számtalan élményt, látnivalót kínál a turistáknak. Ez a kínálat bővül június 12-től az Ellipsummal.

A régen várt nyitást a járványhelyzet enyhülése tette lehetővé, a legelső vendégek pedig egészen biztosan miskolciak lesznek majd, ugyanis egy nappal az ünnepélyes megnyitó előtt 60 szerencsés helyi lakos már kipróbálhatja majd az Ellipsum medencéit és közösségi tereit.

Június 11-én azok a szerencsések léphetnek majd be elsőként az élményfürdőbe, akik a nyitás előtti nyereményjátékban megnyerik a 30db kisorsolt páros belépő egyikét. Ennek részleteiről nemsokára bővebb információkat is olvashatnak majd az érdeklődők.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek