2022. 07. 7. csütörtök

Apollónia
1 EUR 412 HUF
1 GBP 481 HUF

Napközben az enyhe időben automatika szabályoz

Az elmúlt időszakban a MIHŐ Kft-hez több fogyasztói jelzés érkezett, hogy napközben hidegek a radiátorok.

A radiátorokba érkező fűtővíz hőmérsékletét a külső hőmérséklet alapján automatika szabályozza. Ez azt jelenti, hogy minél hidegebb az időjárás, annál melegebbek a radiátorok. Természetesen ebből az is következik, hogy ha kint meleg van, a radiátorok hőmérséklete alacsony. Az elmúlt napok és az előttünk álló hét időjárása napközben 14 – 16 Celsius fok közötti nappali hőmérsékletet mutat. Ilyen időjárás mellett, a radiátorok hőmérséklete a 20 Celsius fok körüli szobahőmérséklettől alig magasabb. A radiátor azonban ekkor is képes kifűteni a helyiséget, még abban az esetben is, ha a fogyasztó tapintással ezt nem tudja érzékelni. Az automatikus szabályozás egy okos és a fogyasztók számára hő és -költségtakarékos megoldás.

A bejelentések alapján a MIHŐ Kft. több lakásban is hőfokmérést végzett, melynek eredményeként a helyiségek hőmérséklete 22-24 Celsius fokot ért el.

 

A MIHŐ Kft. azt tanácsolja fogyasztóinak, hogy bejelentés előtt mérjék meg az adott helyiség hőmérsékletét, és amennyiben az nem éri el a lakóközösség által elfogadott és kért hőmérsékleti értéket, akkor keressék a közös képviselőt illetve a fűtési megbízottat, aki intézkedhet a fűtési menetrend állításáról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Újra telefonos csalók!
A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén ismét megjelent az a csalási forma, amikor telefonhívás alkalmával pénzintézetek alkalmazottjának…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum