2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Nagyfelületű útjavítási munkák Miskolcon

A Miskolci  Városgazda Nonprofit Kft. megrendelésére a nagymértékű útjavítási munka részeként 2015. szeptember 24-e és szeptember 28-a között nagy útfelületen végeznek un. gépláncos útjavítási munkákat az alábbi helyszíneken és időpontokban.
A Szeles utcán az  Állomás utca – Eperjesi utca közötti szakaszon szeptember 24-én végeznek útjavítási munkát.

A Kiss Ernő utcán a Thököly utca közúti híd előtt a belváros felé haladó két forgalmi sávban végeznek útjavítási munkát szeptember 24-én és 25-én, először felmarják az aszfaltot,  majd újraaszfaltozzák az érintett szakaszt.

A Kiss Ernő utca másik része is érintett, a Vasgyári utcától a belváros felé haladó két forgalmi sávban lesz szeptember 24-én aszfaltmarás, 25-én aszfaltozás.

Szeles utcán a hétvégén is lesz munkavégzés, szombaton és vasárnap a 26-os út csatlakozásától a taxiállomásig terjedő szakaszon a belváros irányába vezető 3 forgalmi sávban végeznek majd aszfaltmarást és aszfaltozási munkákat. A Szeles utcára tervezett munkát szombaton 12 óra után kezdik, hogy a Búza téri piac délelőtti forgalmát és a helyi, valamint a helyközi járatok délelőtti sűrűbb közlekedését ne zavarják. A kivitelezés időtartama alatt  a forgalomirányító jelzőlámpákat kikapcsolják, kérjük figyeljék az ideiglenesen kihelyezett jelzőtáblákat és a jelzőőröket. A 32- es és 24-es autóbuszok megállóhelyeit ideiglenesen áthelyezik, melyről az MVK Zrt. helyszínen tartózkodó munkatársai tájékoztatják az utazókat.

Dózsa György utca Mátyás király utca – Pallos  utca körforgalom között szeptember 25-28 között végeznek aszfaltmarási majd az aszfaltozási munkákat.

Az útjavítások ideje alatt az érintett szakaszokon ideiglenes tereléssel, sávlezárással, ebből adódóan hosszabb menetidővel számoljanak a közlekedők. Kérjük az érintett szakaszokon az útjavítások ideje alatt vezessenek óvatosabban.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek