2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

MVK-s információk a hosszú hétvégére

  Közlekedési információk Miskolcon
Az MVK autóbuszai és villamosai 2014. május 1-jén munkaszüneti napi menetrend, május 2-án a munkanap áthelyezés miatt szombati menetrend szerint közlekednek.

•    Május 1-jén (csütörtökön) nem közlekedik a 44-es, az Auchan 1-es, 2-es, a Tesco Avas járat, valamint a 7-es autóbusz nem érinti az Auchan Borsod Áruházat, ahogy a 21-es járat sem érinti a LIDL áruházat.
•    Május 2-án (pénteken) nem közlekedik az ME járat, a 20-as járat nem érinti Egyetemváros végállomást.
Május 1-én a rendezvényhelyszínek irányába szükség esetén rásegítő járatokat közlekedtetünk, ezeket a többletjáratokat az adott vonalszakaszra érvényes bérlettel, illetve vonaljeggyel lehet igénybe venni.
   Családi- és turistajegy akció – 2 nap 3, 3 nap 4
Aki május 1-ei kezdő dátummal váltja meg 3 napos turista jegyét, egy nap utazást ajándékba kap.
A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. május 1. és 4. között meghosszabbítja a 3 napos turistajegyek érvényességét. Az elsejei érvényességi idővel kezdődő turistajegyek változatlan áron, de 4 napig, május 4-én éjfélig érvényesek.
A hétvégi családi jegy érvényességét is meghosszabbítja az MVK Zrt.: a hosszú hétvégén május 2-án, pénteki kezdő dátummal megvásárolt turistajeggyel péntek-szombat-vasárnap, 2 nap helyett 3 napon keresztül lehet utazni.
A hétvégi családi jegy így ezen a hétvégén péntek 0 órától vasárnap 24 óráig érvényes az MVK Zrt. menetrend szerinti járatain korlátlan számú utazásra a város közigazgatási határán belül (vagyis Felsőzsolcára már nem jogosít utazásra). Egy hétvégi családi jegy igénybevételére – annak érvényességi ideje alatt – összesen egy vagy két felnőtt és legfeljebb három, tizennégy éven aluli gyermek jogosult. A hat éven felüli gyermek esetén utazáskor az érvényes magyar diákigazolványt fel kell mutatni.
    Az áprilisban váltott havi bérletek egy nappal tovább, május 6-án éjfélig érvényesek
Tekintettel arra, hogy a hosszú hétvégét követően az első munkanap 5-e, a bérletpénztárakban várható hosszabb sorok elkerülése érdekében az MVK Zrt. az áprilisban váltott havi bérletek érvényességét egy nappal meghosszabbítja, így azok május 6-án éjfélig érvényesek.
4.    Bérletpénztári információk
A hosszú hétvégén (május 1. és május 4. között) bérletpénztáraink az alábbiak szerint vannak nyitva mind a négy napon:
•    Búza tér 6.00-19.30
•    Tiszai pályaudvar: csütörtök, péntek, szombat: 6.00-19.30, vasárnap 6.00-20.00
•    Felső-Majláth: 7.00-14.00
•    Újgyőri főtér: 7.00-14.00
•    Avas városközpont: 7.00-14.00
•    Uitz Béla utca: 7.00-14.00.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek