2021. 10. 16. szombat

Gál
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

MVK közlekedési-és bérletpénztári információk augusztus 20-ra

   Augusztus 20-án vasárnapi menetrend lesz érvényben Augusztus 20-án vasárnapi menetrend szerint közlekednek az MVK Zrt. járatai. Az ingyenes áruházi és a 44-es autóbuszok nem közlekednek, a menetrendben aláhúzott 7-es járatok az Auchan áruházat, a 21-esek pedig a Lidl áruházat nem érintik.

2.     Véget ér a vágányzár
Augusztus 20-án hajnalban véget ér a Tiszai pályaudvar és a Selyemrét között, illetve éjszakánként a teljes villamosvonalra meghirdetett vágányzár. A Tiszai pályaudvarról az első villamos 04:07-kor, Felső-Majláthról 04:40-kor indul szerdán, ezt követően minden indulási időben villamosok közlekednek a meghirdetett nyári menetrend alapján.

A Tiszai pályaudvaron a külső ív elkészült, így ezen a vágányon megindul a forgalom. Felhívjuk Utasaink figyelmét arra, hogy a Tiszai pályaudvar végállomáson a felszállóhelyet 12 méterrel előbbre helyezzük, illetve, ha a végállomáson három villamos tartózkodik, akkor a negyedikként érkező villamosról a leszállás csak az első ajtón lehetséges. A belső vágány használatba vétele a váltók beállításával és a peron akadálymentesítésével 2014. október 31-ig készül el.

3.     Késő este a tűzijátékra tekintettel a belvárosban nem közlekednek villamosok, a 21-es autóbusz terelve jár majd

Este 22:00 órakor kezdődik a tűzijáték, emiatt 21:30-tól várhatóan 22:30-ig lezárják az avasi református templom előtti területet a Szemere – Rácz György utcák között, illetve a Szent István teret. A lezárások miatt:

·         a 21-es autóbusz terelt útvonalon fog közlekedni, a Kandó Kálmán utca irányába nem érinti az Erzsébet tér megállóhelyet, e helyett a Szemere-kert 11-es autóbusz megállóhelyén lehet igénybe venni a járatot. A Tiszai pályaudvar irányába a 21-es járat nem érinti a Teleki utca és az Erzsébet tér megállóhelyeket, ezek helyett a 21-es autóbusz a 38-as járat Malomszög utca, illetve a 11-es járat Szemere-kert megállóhelyén áll meg.

·         A villamosforgalom a Tiszai pályaudvar végállomás és a Malomszög utca között szünetelni fog, ezen a szakaszon a villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek várhatóan 22:30-ig.

o    Felső-Majláth irányába a villamospótló autóbusz útvonala és megállói:

A villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvaron a 31-es járat indulóhelyéről indul, majd a villamosmegállókban áll meg a Selyemréten, a Soltész N. K. utcán, a Szinvaparknál és a Villanyrendőrnél. Ezt követően a 11-es autóbusz Szemere-kert megállóhelyén, a Malomszög utca villamosmegállóban, végül a 38-as járat Malomszög utca megállóhelyén áll meg.          

o    A Tiszai pályaudvar irányába a villamospótló autóbusz útvonala és megállói:
A villamospótló autóbuszra a Malomszög utcán a 38-as megállóhelyén lehet felszállni. A villamospótló járat ezt követően a 11-es autóbusz Szemere-kert megállóhelyén, a Villanyrendőrnél a Budapest Bank előtt kijelölt ideiglenes megállóhelyen, majd a villamosmegállókban áll meg a Szinvaparknál, a Soltész N. K. utcán, a Selyemréten. A villamospótló autóbusz a Tiszai pályaudvar végállomáson az autóbusz leszállóhelyen áll meg.

4.     Bérletpénztári információk

Az MVK Zrt. jegy-és bérletpénztárai a bérletváltási időszakon kívüli, munkaszüneti napi nyitva tartás szerint várják az Utasokat:

a Tiszai pályaudvaron 6:00-19:00,
a Búza téren 6:00-19:00,
Felső-Majláthon 7:00-14:00,
az Újgyőri főtéren 7:00-14:00.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum