2021. 12. 7. kedd

Ambrus
1 EUR 366 HUF
1 GBP 431 HUF

Miskolcon egészségügyi és sport tevékenységeket támogat a pályázat

A DIÓSGYŐRI HORIZONT Helyi Közösségi Stratégia keretében megjelent AZ „Egészségügyi, sport és szabadidős tevékenységek támogatása” című helyi felhívás
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében pályázni lehet a közösségi szinten irányított helyi fejlesztések – angol elnevezésén Community-led local development (CLLD) – megvalósítására. A Diósgyőri Horizont Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott „Egészségügyi, sport és szabadidős tevékenységek támogatása” című helyi felhívás keretében 1–34 millió forint közötti vissza nem térítendő támogatást biztosít a pályázóknak a rendelkezésre álló forrás erejéig.

Miskolc számára kiemelten fontos a fiatal generációk egészségének megőrzése, az egészségtudatos életvitelre ösztönzés. Az akcióterületen ehhez kapcsolódó cél az egészségügyi, sport és szabadidős tevékenységek támogatása, a kisközösségeket, fiatalokat érintő csapatépítő, összetartozást erősítő programok magas színvonalú megvalósításának segítése. Fontos, hogy a területen működő szervezeteknek olyan újszerű kezdeményezései is megvalósuljanak, amelyek igazodnak a helyi igényekhez. A felhívás értelmében a szervezetek/egyesületek pályázhatnak a fiatalok széles rétegeit elérő szabadidős és sport programokkal, az azok megszervezését érintő feladatokkal; az egészségmegőrzést és a prevenciót szolgáló programok megvalósításával.

A felhívásra Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságok, a Magyarország területén alapított és miskolci székhellyel/telephellyel rendelkező közalapítványok, jogi személyiségű civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok nyújthatnak be pályázatot.

Az összességében 34 millió forint forrásalapot kínáló felhívás európai uniós támogatással, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A felhívásról bővebb információt a www.diosgyorclld.hu oldalon találhat.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hirdetés

Friss hírek

Hirdetés

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum