2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Miskolc polgármestere reagál Földesi Norbert kijelentésére

„Ez akkora hazugság, hogy ennek neki lehet támaszkodni.„- ezt mondta szó szerint Dr. Kriza Ákos, reagálva Földesi Norbert március 22-i kijelentésére, mely szerint a Holding végrehajtás alatt áll.

Majd a következőkkel folytatta: „Ezzel a kijelentéssel az MSZP frakcióvezetője alaptalanul kockáztatta a város gazdasági társaságainak üzleti jó hírét. Önkormányzati képviselőhöz teljességgel méltatlan, ha valaki saját városának gazdasági társaságának érdekei ellen szól, különösen ha a cégcsoport hitelét akarja aláásni.”

Akik a közgyűlés adását nyomon követik, vagy ott voltak a közgyűlésen azok jól tudják, hogy pontosan ez hangzott el. De azt is tudja mindenki, hogy egy időközi önkormányzati választás célegyenesébe érkeztünk.

Természetesen Földesi Norbert akkor fordul a bírósághoz, amikor akar. Ehhez joga van.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…