2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 394 HUF
1 GBP 457 HUF

Miskolc Pass Classic – a miskolci városkártya

Európa legkényelmesebben használható városkártyáját vezetik be 2016. december 15-től Miskolcon.
Az eddigi MiskolcPont Kártya és a 365 napos Miskolc Pass kártyák tartalmi elemeinek összevonásával kialakított új kártyát Miskolc Pass Classic néven vásárolhatják meg a miskolci állandó lakcímmel rendelkező lakosok.

A Miskolc Pass Classic a legmodernebb, Smart QR kód alapú kártya, amely elektronikus formában okos készüléken is tárolható. A kedvezmények igénybevételéhez elég okostelefonon felmutatni a kártyavásárláskor kapott QR kódot. Ez a világ egyik „legzöldebb” városkártyája, hiszen vásárláskor a lakosok maguk dönthetik el, kérik-e a plasztikkártyát is.
A Miskolc Pass Classic kártyával továbbra is jár a 10%-os kedvezmény a helyi közösségi közlekedési bérlet vásárlásakor, emellett számos más, minőségi kedvezményt is tartalmaz.  A kártya ára, a MiskolcPont kártyához hasonlóan, 1990 Ft.
A még érvényes MiskolcPont kártyákat ingyenesen kicserélik Miskolc Pass Classicra 2017. január 15. és 2017. február 28. között a Tourinform irodában (Széchenyi u. 16.). Ezen a Miskolc Pont Kártya kedvezményei, annak lejáratáig továbbra is érvényesek.
2017. február 28. után a régi Miskolc Pont kártya már nem használható, és a rajta lévő hűségpontok is csak az eredeti kártya érvényességi idején belül használhatók fel. A 365 napos Miskolc Pass kártyák értékesítése megszűnik, de az érvényességi időn belül továbbra is felhasználhatók.
A MiskolcPont kártya sem lesz kapható 2016. december 16-tól. Akinek a MiskolcPont kártyája 2016. december 15-ét követően jár le, és állandó miskolci lakcímmel rendelkezik, az MVK jegypénztárakban adhatja le az új kártya iránti igényét, s így egy alkalommal bérletvásárlási kedvezményre is jogosult.
Az újonnan igényelt kártyák 2017. január 15-től átvehetők a Miskolc Bolt&Cafe-ban, valamint a Tourinform irodában. A kártyacseréről a MiskolcPont Kártya felhasználókat a Miskolc Pont Kártya üzemeltetője e-mailben tájékoztatja.
További információ:
Tourinform Miskolc iroda és Miskolc Bolt&Cafe, Széchenyi u. 16.
Telefon: +36-70/332-8121, e-mail: info@miskolcpass.com
www.miskolcpass.com

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek